Отидете към основна версия

2 770 2

Пороен дъжд и гръмотевична буря не попречиха на представянето на Меси и Бускетс

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями-
  • представяне-
  • серхио бускетс-
  • дейвид бекъм

Това се случи на клубния стадион "DRV PNK Stadium" във Форт Лодърдейл

Снимка: БГНЕС

Снощи Интер Маями най-накрая представи официално пред своите фенове двете си нови звезди - Лионел Меси и Серхио Бускетс. Двамата добри приятели бяха привлечени в клуба като свободни агенти, а тази нощ клубът организира грандиозно събитие, на което да ги представи като свои футболисти. Това се случи на клубния стадион "DRV PNK Stadium" във Форт Лодърдейл.

Събитието бе на крачка от провал, тъй като малко преди началния му час в града имаше страхотна гръмотевична буря и порой. Заради мерки за сигурност се наложи феновете дълго време да не бъдат допускани да влязат на стадиона. Все пак в един момент бурята отмина и събитието можеше да стартира, макар пороят да отказа част от запалянковците, които се прибраха по домовете си.

Най-накрая настъпи и кулминацията с излизането на терена на Лео Меси, а на трибуните настъпи истинска еуфория.

"Благодаря на хората в Маями за това посрещане и за тази любов. Щастлив съм, че съм тук. Благодаря на Дейвид, Хорхе и Хосе, че направиха всичко толкова лесно. Идвам тук с желанието си да се боря и да побеждавам, както и да помагам на клуба да израства. Надявам се да се присъедините към нас и искам да благодаря и на съотборниците си тук. Щастлив съм, че избрах този град и този проект. Нямам съмнение, че ще се насладя на това преживяване", сподели Меси.

Накрая на церемонията на екраните на стадиона бяха пуснати клипове с приветствия към Меси и Бускетс от големи американски икони като Стеф Къри, Том Брейди, Марк Антъни, Глория Естефан, Алехандро Санс, Франсис Суарес, кметът на Маями и др.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини