Last news in Fakti

17 Юли, 2023 07:00 2 760 2

Пороен дъжд и гръмотевична буря не попречиха на представянето на Меси и Бускетс

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями-
  • представяне-
  • серхио бускетс-
  • дейвид бекъм

Това се случи на клубния стадион "DRV PNK Stadium" във Форт Лодърдейл

Пороен дъжд и гръмотевична буря не попречиха на представянето на Меси и Бускетс - 1
Снимка: БГНЕС

Снощи Интер Маями най-накрая представи официално пред своите фенове двете си нови звезди - Лионел Меси и Серхио Бускетс. Двамата добри приятели бяха привлечени в клуба като свободни агенти, а тази нощ клубът организира грандиозно събитие, на което да ги представи като свои футболисти. Това се случи на клубния стадион "DRV PNK Stadium" във Форт Лодърдейл.

Събитието бе на крачка от провал, тъй като малко преди началния му час в града имаше страхотна гръмотевична буря и порой. Заради мерки за сигурност се наложи феновете дълго време да не бъдат допускани да влязат на стадиона. Все пак в един момент бурята отмина и събитието можеше да стартира, макар пороят да отказа част от запалянковците, които се прибраха по домовете си.

Пръв на сцената излезе единия от собствениците на Интер Маями Дейвид Бекъм.

"Страхотно е, че сте тук в тази специална вечер. Живеем в невероятен момент, като можем да приветстваме в Маями един от най-добрите играчи в историята. Това е сбъдната мечта. Преди десет години стартирах приключението си в САЩ с идеята да доведа най-добрите футболисти в света, които да помогнат да изградим "Soccer3". Добре дошъл, Лео, благодаря ти, че избра нашия клуб. Също така приветстваме и Серхио Бускет, който е един от най-добрите халфове на моята генерация", заяви Бекъм.

След това на сцената се появи испанският футболист, който носеше екип с любимия си №5 на гърба.

"Много съм щастлив, че съм в Маями. Приятно е да бъда тук. Благодаря на Дейвид, Хорхе и Хосе, че направиха това възможно. Развълнуван съм да започна тренировки с новите си съотборници", сподели Бускетс при представянето си.

Последва кратко слово и от другия собственик на клуба Хорхе Мас.

"Това е празник за града, в който се родих, в който дойдох в търсене на свобода и бъдеще за семейството си. Това е светена вода. Преди четири години започна мечтата ни да доведем най-добрите в Интер Маями. Това е общност, обединена от саможертвата. Това е нашият момент, нашият шанс да променим спорта в тази страна", заяви милиардерът.

Най-накрая настъпи и кулминацията с излизането на терена на Лео Меси, а на трибуните настъпи истинска еуфория.

"Благодаря на хората в Маями за това посрещане и за тази любов. Щастлив съм, че съм тук. Благодаря на Дейвид, Хорхе и Хосе, че направиха всичко толкова лесно. Идвам тук с желанието си да се боря и да побеждавам, както и да помагам на клуба да израства. Надявам се да се присъедините към нас и искам да благодаря и на съотборниците си тук. Щастлив съм, че избрах този град и този проект. Нямам съмнение, че ще се насладя на това преживяване", сподели Меси.

Накрая на церемонията на екраните на стадиона бяха пуснати клипове с приветствия към Меси и Бускетс от големи американски икони като Стеф Къри, Том Брейди, Марк Антъни, Глория Естефан, Алехандро Санс, Франсис Суарес, кметът на Маями и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Махмуд

    1 0 Отговор
    Ама къв е тоя Форт Дейл.
    Тея американци да не го готвят джуджето да го пращат в Украйна??
    Ни ги знаем, ни искаме да ги знаем някакви американски футболни клубове.

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Махмуд":

    Аз пък искам да ги знам, това 250 000 000 футболен свят,
    прибави и Цяла Латинска Америка ,
    и ще ти светне " червената" лампичка веднага!
    Стоичков, не игра в Москва ,... защо ли???