Last news in Fakti

17 Юли, 2023 12:20 995 1

Магуайър обмисля напускане на Ман Юнайтед заради разочарование от отнемането на лентата

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • хари магуайър-
  • футбол

Магуайър осъзнава, че времето му на "Олд Трафорд" може би е към своя край

Магуайър обмисля напускане на Ман Юнайтед заради разочарование от отнемането на лентата - 1

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е готов да напусне клуба, след като му бе отнета капитанската лента. 30-годишният англичанин е бил ядосан, шокиран и разстроен, когато мениджърът Ерик тен Хаг го е информирал за решението си. Магуайър осъзнава, че времето му на "Олд Трафорд" може би е към своя край и е готов да обмисли ново предизвикателство пред себе си, твърди местната преса.

Бранителят е готов да разгледа оферти от Уест Хам, Тотнъм и Челси, които са проявили интерес към него. Настоящият договор на Магуайър с Манчестър Юнайтед е до лятото на 2025 година, но проблем в евентуалното му преминаване в друг тим може да се окаже високата му заплата и той вероятно ще трябва да я намали, за да се стигне до трансфер.

Английският национал записа 31 мача за състава от „Олд Трафорд“ във всички състезания през миналия сезон, но в голяма част от тях се появяваше от резервната скамейка, а за титуляри бяха предпочитани Рафаел Варан и Лисандро Мартинес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай,бегай

    0 0 Отговор
    Един от големите… глупаци, за да не кажа най-големият тъпак сред футболистите.