Last news in Fakti

17 Юли, 2023 10:10 1 816 0

Ясен е един от ненужните в ЦСКА

  • лазар туфегджич-
  • саша илич-
  • футбол-
  • цска

Това е Лазар Туфегджич, на когото старши треньорът Саша Илич няма да разчита през новия сезон

Ясен е един от ненужните в ЦСКА - 1

Един от ненужните в ЦСКА вече е ясен. Това е Лазар Туфегджич, на когото старши треньорът Саша Илич няма да разчита през новия сезон. Полузащитникът не попадна в групата за вчерашното гостуване на Хебър Пазарджик (0:0), макар че сърбинът бе напълно готов за игра. В същото време тимовият лист на „червените“ остана незапълнен, което е показателното за намерението на Илич, че няма да използва сънародника си.

От няколко седмици вече се спекулира, че Туфегджич е на изхода на „Българка армия“, като това може да се случи чрез продажба, преотстъпване или разтрогване на договора му. По сходен начин треньорът процедира и преди година с Яник Вилдсхут, Йоан Баи и Федерико Варела. Първите двама отидоха в други отбори, а контрактът на третия бе прекратен предсрочно.

25-годишният Туфегджич пристигна в ЦСКА преди година, но така и не успя да се наложи в състава, въпреки че Илич му даваше шансове. Халфът започна лятната подготовка с тима, но след това се контузи и не замина за лагера в Австрия.

Още един проблем е, че сърбинът не притежава и паспорт от Европейския съюз, което може да е проблем, защото с привличането на Данило Асприля на „Армията“ вече има цели деветима футболисти, които не са граждани на ЕС, а в групата за мачовете могат да попадат само по петима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА