Last news in Fakti

17 Юли, 2023 09:53 1 444 0

Стана ясно кой е вторият нов в Левски, приятел е на Рикардиньо

  • рикардиньо-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция

Така бразилската колония на „Герена“ ще се увеличи с още една бройка

Стана ясно кой е вторият нов в Левски, приятел е на Рикардиньо - 1

Приятел на настоящия голмайстор на Левски – Рикардиньо, и французинът Хасими Фадига са новите играчи на „сините“, научи „Мач Телеграф“. Южноамериканецът е бил набелязан именно покрай Рикардиньо. Той дойде от Гремио, а освен това е играл за кратко в Атлетико Гояанензе.

Така бразилската колония на „Герена“ ще се увеличи с още една бройка. До момента „сините“ разполагат с Рикардиньо, за когото стана дума, Уелтън, Роналдо и Вандерсон Цунами. Освен това и новото попълнение идва с помощта на Джери Перейра. Бившият играч на Славия успя да се завърне на „Герена“ при трансферите заедно със Станимир Стоилов.

Колкото до Хасим Фадига, идва като свободен агент. Полузащитникът е на 26 години и за последно е играл в третодивизионния френски Льо Ман. Той може да играе на няколко позиции - вътрешен халф, офанзивен такъв и крило. Има и гвинейски корени. Фадига ще премине прегледи в понеделник, след което ще бъде представен от „сините“.

До момента той е водил подготовка с френски футболисти без клубове. Хасими Фадига има скромна кариера до момента. Играл е още в Байон и Ле Пю Фуут.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА