Last news in Fakti

17 Юли, 2023 09:18 1 074 0

Финансовите разногласия и неразбирателството около срока на договора спират Миланов за Левски

  • георги миланов-
  • футбол-
  • левски

Треньорът Николай Костов е дал седмица за размисъл на халфа дали да приеме предложението на Левски, докато Миланов е във ваканция

 Финансовите разногласия и неразбирателството около срока на договора спират Миланов за Левски - 1

Родният полузащитник Георги Миланов все още размишлява дали да се завърне в Левски. Не е тайна, че „сините“ водят преговори с опитния халф, като за това потвърди самият старши треньор на столичани - Николай Костов.

„Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е идеалният играч, който може да запълни празнотата в средата на терена", сподели Костов след контролата срещу Етър Велико Търново по време на лятната подготовка на отбора в Правец.

Въпреки това, финансовите разногласия, както и неразбирателството около срока на договора му, се оказват пречка за завръщането на Миланов в Левски. В един момент се очакваше той да се присъедини към „сините“, но нещата не са протекли според очакванията на клуба. Преговорите продължават, а Миланов все още е свободен агент след изтичането на договора му с Ал Дафра.

Треньорът Николай Костов е дал седмица за размисъл на халфа дали да приеме предложението на Левски, докато Миланов е във ваканция. Той обаче все още изчаква и по-добри оферти от чужбина, а, ако такава пристигне, то със сигурност бившият национал ще предпочете да продължи кариерата си извън България. В предишния си престой на „Герена“ Миланов записа 52 мача и 8 гола във всички турнири за 26-кратните шампиони.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА