Отидете към основна версия

4 900 13

Красен Кралев назова виновника стадион "Тича" все още да няма светлинното табло

  • красен кралев-
  • футбол-
  • черно море

Припомняме, че в началото на 2021 година се появиха информации, че закупуването на модерното, информационно LED-табло ще бъде финансирано от Министерството на младежта и спорта

Бившият министър на спорта Красен Кралев обясни каква е причината стадион "Тича" във Варна все още да няма светлинно табло. Припомняме, че в началото на 2021 година се появиха информации, че закупуването на модерното, информационно LED-табло ще бъде финансирано от Министерството на младежта и спорта. Две години и половина по-късно на стадион "Тича" табло няма, а феновете на "моряците" перманентно задават въпроса какво се случи?.

Отговор на това даде Красен Кралев в коментар под пост за снощния мач между Черно море и Локо Пд, завърши 2:2.

Ето какво написа Кралев без редакторска намеса:

"Многократно съм обяснявал казуса с таблото и сега пак ще го повторя. През 2021 г отпуснахме средства от ММС и обявихме обществена поръчка за доставка на табло с размери 9х5 метра за стадион Тича.

За да се реализира проекта, клуба трябваше да вземе строително разрешение от община Варна за поставяне на съоръжението. Тогавашния изпълнителен директор Марин Маринов НЕ подаде документите за издаване на разрешение към общината.

През май 2021 мандатът ми свърши и следващият министър Андрей Кузманов прекрати поръчката поради липсата на разрешение за поставяне на съоръжението. Дано този път разберете същността на казуса и спрете със спекулациите за таблото".

Поставете оценка:
Оценка 1 от 11 гласа.

Свързани новини