Last news in Fakti

8 Октомври, 2023 21:30 1 438 2

Байерн Мюнхен разпиля Фрайбург, Кейн с асистенция

  • байерн мюнхен-
  • фрайбург-
  • футбол-
  • бундеслига

Два гола за баварците реализира Кингсли Коман, а един добави Лерой Сане

Байерн Мюнхен разпиля Фрайбург, Кейн с асистенция - 1

Байерн Мюнхен се върна на пътя на победите, след като надделя с 3:0 у дома срещу Фрайбург в среща от 7-ия кръг на Бундеслигата. Два гола за баварците реализира Кингсли Коман, а един добави Лерой Сане и по този начин Байерн излезе на третото място във временното класиране със 17 точки в актива си. Фрайбург пък остава с 10 точки на 8-ата позиция.

Публиката на „Алианц Арена“ бе вдигната на крака още в 12-ата минута, когато Томас Мюлер комбинира с Кингсли Коман, който не се посвени и стреля от дистанция, като вратаря остана на място и топката влетя в мрежата му – 1:0 за Байерн.

Последваха два пропуска на Хари Кейн, който в 19-ата и 22-ата минути не уцели вратата на гостите.

Така се стигна до 25-ата минута, когато Кейн сервира топката на празна врата за Лерой Сане и германския национал просто я чукна в мрежата.

Минута преди края на редовното време на първата част Сане вкара нов гол, но попадението не бе зачетено заради засада.

През второто полувреме Байерн остана по-активният отбор в предни позиции и стигна до трети гол.

Той дойде в 85-ата минута, когато Конрад Лаймер пусна пас към Коман, чийто удар от границата на наказателното поле остана загадка на Ноа Атуболу – 3:0 за домакините.

Две минути след това Фрайбург прати топката в мрежата на баварците, но голът на Килиан Сидия не бе зачетен, тъй като имаше засада.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Асистенция? Въх мамо, голяма работа!
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 0 Отговор
    А Алтернатива за Германия попиля светофарната коалиция в Байерн и Хесен и вече е втора политическа сила там.