Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 06:13 1 455 2

Барселона оцеля срещу Гранада

  • барселона-
  • гранада-
  • футбол-
  • ла лига

Домакините поведоха с 2:0 с попадения на Брайън Сарагоса, но първо Ламин Ямал намали в края на първата част, а в 86-а минута Сержи Роберто изравни с гол, за който имаше сериозни претенции от Гранада, че е нередовен

Барселона оцеля срещу Гранада - 1

Гранада и Барсело завършиха 2:2 в мач от 9-я кръг на Ла Лига. Домакините поведоха с 2:0 с попадения на Брайън Сарагоса, но първо Ламин Ямал намали в края на първата част, а в 86-а минута Сержи Роберто изравни с гол, за който имаше сериозни претенции от Гранада, че е нередовен. В продължението на двубоя Барселона направи пълен обрат, но попадението на Жоао Феликс бе отменено поради засада. След това равенство Гранада е 19-и с актив от 6 точки, а Барселона остава на 3-а позиция с 21 пункта на сметката си.

Още в 20-а секунда се стигна до гол за домакините, след като Брайън Сарагоса си освободи пространство след добро подаване в наказателното поле и оплете топката в мрежата, намирайки долния ляв ъгъл със страхотен завършек - 1:0 за Гранада.

В 17-а минута Барселона отговори, като Жоао Феликс пое отбита топка в наказателното поле и стреля, целейки се в средата на вратата, но Андре Ферейра реагира превъзходно, показвайки добър рефлекс и изби в корнер. Малко след това Брайън Сарагоса направи страхотен индивидуален рейд, който завърши с чудесен удар от вътрешността на наказателното поле, а Тер Щеген нямаше какво да направи - 2:0 за Гранада.

В добавеното време на първата част Ламин Ямал получи топката в наказателното поле, като реагира бързо и без никакви проблеми вкара в мрежата на Гранада, за да намали изоставането на своя отбор - 1:2.

В 69-а минута хубаво подаване намери Феран Торес в пространство в наказателното поле, а дой вдигна поглед и нанезе рязък удар в средата на вратат, но Андре Ферейра го отказа с превъзходна намеса. Малко след това Роналд Араухо получи брилянтен пас, като шутира от от наказателното поле, но малко встрани от дясната греда.

В 86-а минута се стигно до логичното. Сержи Роберто получи чудесен пас след дълга атака на Барселона, като той нямаше какво друго да направи освен да отбележи току пред голлинията - 2:2. Имаше сериозни претенции за две нарушение на каталунците в хода на атаката, но съдията остана безмълвен.

Секунди по-късно дълго подаване в наказателното поле беше достигнато от Брайън Сарагоса, който вдигна поглед и закова страхотен удар покрай вратаря, но право в дясната греда. В добавеното време гол на Жоао Феликс бе отменен поради засада. Имаше проверка с ВАР, която продължи около две минути, но решението бе потвърдено.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варналията

    1 1 Отговор
    При изравнителният гол 2:2 защитникът на Гранада ли беше отборчето сам се строполи и заслужаваше директен червен картон за симулация.
    Голът на Барселона за 2:3 беше абсолютно редовен,но съдиите или са некомпетентни или платени к рви и не зачетоха редовен гол. Даже успях скрийншот да направя където се вижда,че всички футболисти на Барселона са зад защитникът на другият отбор.
    Така,че немарливи и платени съдии има не само в БГ.
    Би трябвало мачът да се преиграе.
  • 2 Варналията

    1 0 Отговор
    Резултата трябваше да е 2:1 за Гранада. Барса не заслужаваше тази точка.