Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 07:00 955 0

Ризеспор с Мартин Минчев постигна много сладка победа в турското първенство

  • футбол-
  • мартин минчев-
  • ризеспор-
  • самсунспор

Проблемите за домакините започнаха в 13-ата минута, когато Митхат Пала фаулира в гръб откъсващ се противников нападател и получи директен червен картон

Ризеспор с Мартин Минчев постигна много сладка победа в турското първенство - 1

Чайкур Ризеспор постигна измъчена, но много сладка победа над Самсунспор в 8-ия кръг на турското първенство. Отборът на Мартин Минчев се наложи с 1:0, въпреки че игра почти цял мач с човек по-малко. Българският национал започна като титуляр и остана на терена до 72-ата минута.

Проблемите за домакините започнаха в 13-ата минута, когато Митхат Пала фаулира в гръб откъсващ се противников нападател и получи директен червен картон. Самсунспор създаде доста положения, но ги пропусна, а в 80-ата минута Бехур Кесер засече с глава центриране от десния фланг и донесе победата на Чайкур Ризеспор.

Отборът на Минчев е 6-и в класирането с 14 точки, а в следващия кръг ще гостува на Кайзериспор.

Начело в турската Суперлига е Фенербахче с пълен актив от 24 точки, следван от Галатасарай с 22 и Адана Демирспор със 17. Вчера Фенербахче удари с 2:0 Касъмпаша с голове на Един Джеко и Душан Тадич от дузпа. Бешикташ пък се наложи с 2:0 над Истанбулспор и е 4-и в подреждането с 16 точки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА