Отидете към основна версия

2 674 9

Кафемашина за всеки нов Seat

  • seat-
  • handpresso-
  • кафе-
  • кафемашина

Според статистиката двама от всеки петима автомобилисти в Обединеното кралство пие кафе, докато шофира. Това е подтикнало маркетолозите на испанския автопроизводител Seat да предложат на клиентите екстра, каквато липсва дори в лимузините от най-висок клас.

Срещу £185 (€215) всеки собственик на нов модел Seat може да си поръча кафемашината Handpresso, която пасва идеално в двойния държач за чаши между седалките. Уредът се захранва от гнездото на запалката и приготвя 50 милилитра кафе за по-малко от три минути.

Според Seat Handpresso може да спестява на собственика си до £1 800 (€2 090) годишно от покупка на кафета. Машината пести и време, тъй като шофьорите не трябва да слизат от колата, за да си купуват освежителната напитка.

Полза от Handpresso има и за природата. Всяка година във Великобритания се изхвърлят 2.5 млрд. чаши за еднократна употреба, докато уредът върви със собствени. В комплекта влизат също 15 капсули (могат да се използват различни марки) и удобна чанта за пренос със салфетки, лъжички, подправки и мляно кафе, която се побира в жабката.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини