Last news in Fakti

31 Март, 2022 11:25 2 313 5

Ретро-футуристична кафеварка с модерни функции

  • филтърно кафе-
  • кафемашина-
  • кафеварка

Устройството има лесно и интуитивно управление с помощта на сензорни панели, които донякъде напомнят панелите от лентата Star Trek

Ретро-футуристична кафеварка с модерни функции - 1

Казват, че човек се определя от любимата му напитка и от любимото му произведение на изкуството. Няма значение кой го казва, просто ни повярвайте. В подкрепа на това твърдение един изобретател разработи концептуална кафемашина, която е вдъхновена от Star Trek и Apple.

Модерни технологии и ретро-футуристичен дизайн са концентрирани в тази кафемашина. В същото време функциите ѝ некак не са ретро. Устройството има лесно и интуитивно управление с помощта на сензорни панели, които донякъде напомнят панелите от лентата Star Trek.

Тук идеята на дизайнера е изключително проста: за да се приготви висококачествено филтърно кафе, е необходимо доста време. Но когато приготвяте кафе в тази машина, се създава впечатление за почти едновременен процес. Всичко това се дължи на различни процеси, които отвличат вниманието.

Ретро-футуристична кафеварка с модерни функции

На мястото за кафето на зърна има цифрова везна и е необходимо само едно просто завъртане, за да вкарате зърната в мелничката. Има и превключвател, който включва самата кафеварка. За да направите това, капакът ѝ трябва да бъде затворен.

Освен това вътрешните отделения имат специална защита за предотвратяване на навлизането на влага, което е съвсем в стила на Apple технологиите. Самата кафемашина е със сгъваема конструкция, в която е интегрирано място за филтрите.

Те трябва да се сменят след всяко приготвено кафе. И въпреки че кафето Americano не е толкова популярно у нас, в случай че харесвате разтворимо кафе и в същото време не харесвате вкуса на синтетичните добавки, ето ви една полезна нова джаджа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кубинска кафеврка, чиста работа

    1 0 Отговор
    У разбира се всичко което се случва в къщата тази "умна" кафеварката чинно докладва на Си Ай Ей!

    Коментиран от #2

  • 2 Посетител

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "кубинска кафеврка, чиста работа":

    Абсолютно! Кубинска или италианска(щото и като такава я знам), но прави превъзходно кафе!
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    5 0 Отговор
    Тази машинка не може да прозвежда кафе "еспресо", а шварц кафе тип "негърска пот"...

    Коментиран от #4

  • 4 Механик

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Не може, ама за това пък е мдерна. А както знаем, шилето обича да е модерно и да има "джаджи" и "девайси".
    Знаеш ли къв е кеф да "постнеш" у фейса снимка на новата кафеварка, въпреки, че си теглил гредит че да си я позволиш? Що лайкове, що палчета нагоре се печелят с такъв пост.
  • 5 така ли

    1 0 Отговор
    чурки мешени....