Отидете към основна версия

11 402 12

Електрически велосипед с автономен пробег до 80 км (ВИДЕО)

  • електрически велосипед

Китайската компания ADO (съкратено от A Dece Oasis), която е специализирана в производството на екологичен "зелен" градски транспорт, пуска новия електрически велосипед ADO A20

Новият електрически велосипед ADO A20 има сгъваем дизайн и лека алуминиева рамка. Товароносимостта на велосипеда е 120 кг. A20 се задвижва от електрически мотор с мощност 350 W (0.47 к.с.). Моторът е способен да развива скорост до 35 км/ч, но оптималната му скорост е 25 км/ч. Пробегът с едно зареждане на батерията (10.4 Ah) е 80 км. Времето, необходимо за презареждане на батерията пък е от 4 до 6 часа.

Здравата, но олекотена алуминиева рамка е с 40% по-лека от аналогичните велосипеди, изработени от въглеродна стомана. Системата за управление осигурява три режима на движение. Рамката е снабдена и със стойка за смартфон. Предната вилка има хидравличен амортисьор, докато седалката е пружинна.

Двуцветният LCD дисплей, вграден в кормилната система, предоставя на потребителя информация за скоростта, оставащото зареждане на батерията, изминатото разстояние и други параметри. Електрическият велосипед ADO A20 се продава в черно и бяло.

За потребители от Европа компанията има три сервизни центъра в Обединеното кралство, Полша и Германия. Има пет години гаранция на рамката и една година за основните модули. Електрическото колело е на цена от 899 долара.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.

Свързани новини