Отидете към основна версия

11 027 12

Вижте новия самолет на Honda (ВИДЕО)

  • honda-
  • самолет

Модернизираният бизнес джет се отличава с подобрен дизайн

Авиационното подразделение на Honda Aircraft Company публикува видео, в което представи нова версия на бизнес самолета HondaJet Elite S. Според представителите на марката подобреният реактивен самолет е новият световен стандарт за бизнес авиация.

Бизнес самолетът HondaJet Elite дебютира на европейското изложение за бизнес авиация през 2018 г. в Женева. Лекомоторният самолет с композитен фюзелаж се превърна в най-тихия и бърз самолет в своя клас. Автономността на модела е 2 660 километра, а иновативните системи за управление на автопилот при излитане и кацане направиха HondaJet Elite един от най-безопасните бизнес джетове в света.

Сега авиационното подразделение на японската компания пусна модернизирана версия на машината, наречена HondaJet Elite S. Автономността на бизнес самолета е увеличена с 222 километра, а товароносимостта с 90 килограма. Подобреният модел има нови функции на авиониката, които заменят традиционните гласови команди с текстови съобщения, за да подобрят яснотата и ефективността на комуникацията.

В допълнение, подобрената система за помощ при управление ще намали натоварването на пилота, като по този начин ще повиши нивото на безопасност. Фюзелажът на HondaJet Elite S се предлага в Luxe Gold, Deep Sea Blue и Gunmetal Grey цветове. Цената на HondaJet Elite S започва от 5.4 милиона долара.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 22 гласа.

Свързани новини