21 Януари, 2022 10:26 5 783 4

Круизен самолет или хотел във въздуха

  • самолет-
  • хотел-
  • круизен лайнер

Хотелската верига Four Seasons предлага на клиентите пътуване със самолет, проектиран специално за круизи

Круизен самолет или хотел във въздуха - 1

Харесва ли ви идеята - да си купите обиколка на света със самолет? Нещо подобно предлага на клиентите хотелската верига Four Seasons. За това е направена специална модификация на Airbus A321neo-LR.

Самолетът е предвиден за 48 пътници, като тази година има седем маршрута, от които да избирате в различни части на Земята. Най-дългият маршрут отнема 24 дни и включва посещения на Бали, Дубай, Тадж Махал и крайната спирка в Лондон.

Круизен самолет или хотел във въздуха

Този самолет се нарича петзвезден хотел в небето. Първо, той има най-широката и най-висока кабина в класа. Фотьойлите са ръчно изработени от висококачествена италианска кожа. Срещу всяка седалка има удобен „висок стол“, за да можете да общувате с някого лице в лице.

Като цяло тук всичко е измислено така, че пътниците да имат какво да правят по време на полета. Има отделен салон, където могат да се провеждат определени събития. Кухнята е перфектно оборудвана и е с шеф-готвач на борда. Пътниците се обслужват от портиер, хостеси и дори бордови лекар.

Круизен самолет или хотел във въздуха

Разбира се, такива круизи струват много пари, но все пак са много по-евтини от собствен самолет. Можем да кажем, че това е добър шанс милионерът да се почувства като милиардер.

Това не е първият път, в който се предлагат подобни круизи, но сега през 2022 година има повече маршрути от всякога. Вероятно богатите са копнеели за пътуване по време на пандемията.

Круизен самолет или хотел във въздуха

Airbus A321neo е най-дългият член от серията на Airbus. В обичайната си модификация салонът има 206 места. Версията 'LR' има разширен обхват до 7400 км, което я прави подходяща за най-дългите круизи.

Круизен самолет или хотел във въздуха


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черна котка

    6 0 Отговор
    В бг очакваме круизните подводници 😅
  • 2 Рушляк

    3 1 Отговор
    А в Расия сделали ракета с четери ядрени глави

    Коментиран от #4

  • 3 Едмонд Дантес

    1 0 Отговор
    След време ще се предлага в следния вариянт. Марс , Юпитер , Сатурн .
  • 4 JFK

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рушляк":

    Рушляк = Паляк