Отидете към основна версия

20 836 37

Всесезонната гума за всякакви условия

  • nokian-
  • всесезонни гуми-
  • офроуд гуми

Новата гума на Nokian осигурява превъзходно сцепление и екстремна издръжливост на пътя и извън него

Nokian Tyres представи нов продукт, който е предназначен за всякакви терени и определено заслужава внимание. Става дума за новата гума за всякакви терени, Nokian Outpost AT. Това е всесезонна гума за SUV-та, кросоувъри и пикапи, която предоставя безопасно и стабилно шофиране на всякакъв път - или извън него. Снабдена с характеристики, които помагат на шофьорите да се справят с най-трудните настилки. Според производителя гумата е разработена, за да бъде представянето отлично, а удоволствието оптимално. Най-северният производител на гуми ще продава новия продукт за всякакви терени по цял свят.

Outpost AT помага на шофьорите да преодолеят лимита и с увереност да отидат там където пътешествието повелява.

- Допълнително сцепление на меки повърхности от Summit Sidewalls и раменните ламели
- Canyon Cuts разработени за непредвидими повърхности
- Символа на снежинка с три планински върха, който удостоверява, че гумата е разработена за целогодишна употреба, дори и в зимни условия
- Специална 3D шарка на протектора, разработена, за да се справя във всякакви условия


Outpost AT е снабдена с технология, която предпазва шофьорите дори и в най-трудните за преминаване среди.

- Екстремна издръжливост и устойчивост на пробиви благодарение на технологията Aramid Shield
- Комфортна издръжливост от предпазителите от чакъл, които помагат на гумата да се провира уверено през скалисти и разбити пътища
- Здрава структура, която осигурява висока товаримост

Outpost AT предоставя голям пробег благодарение на специално разработената шарка на протектора, чиято разнообразна шарка е разработена с със защитни характеристики.

- Шарката на протектора с „дълбочина на каньон“ преминава през разнообразни терени в продължение на хиляди километри
- Oвладян разход на гориво благодарение на издръжливата и устойчива каучукова смес с ниско съпротивлението при търкаляне
- Триизмерни ламели преборват сняг и дълбоки локви
- Стабилно пътуване благодарение на опорите за стабилност и повдигащите канали
- Патентованият индикатор за безопасно шофиране (Driving Safety Indicator DSI) ясно показва процента на оставащия протектор.

Иновации:

Екстремна издръжливост. Aramid Shield: издръжливи на пробиви арамидни влакна вградени под протектора и през страницата, осигуряват екстремна устойчивост към дупки, опасности на пътя, труден терен и офроуд препятствия

Върховно сцепление. 3D шарка на протектора: Универсалната шарка на протектора на NOKIAN TYRES Outpost AT позволява на гумата да се справя с всякаква повърхност от кал през пясък, сняг и сух асфалт.

Допълнително сцепление. Summit Sidewalls: „Планинските върхове“ върху страниците се обединяват с раменните ламели, за да предоставят здраво странично сцепление върху меки настилки и да допринесат за агресивния маниер на гумата.

Подобрена защита от пробиване. Предпазители от чакъл: Подсилването на ремъка на протектора позволява на гумата да се движи комфортно и уверено върху скалисти и разбити пътища.

Надеждно сцепление. Canyon Cuts: Там където раменните ламели и шарката на протектора се засичат, канали във формата на X помагат на гумата да има сцепление върху непредвидими повърхности.

Снежинка с три планински върха: Всесезонната каучукова смес предоставя безопасно решение за шофиране, включително зимни възможности.

Повече безопасност. Индикатор за безопасно шофиране: Шофьорите винаги ще знаят колко протектор остава благодарение на тази патентована характеристика на протектора на гумата.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 34 гласа.

Свързани новини