Отидете към основна версия

37 507 16

Необичайният и безсрамно забавен нов проектор на Samsung

  • samsung-
  • проектор-
  • the freestyle

Устройството The Freestyle комбинира най-добрите възможности на проектор, интелигентен високоговорител и амбиентно осветление

Компанията Samsung лансира един иновативен продукт, който определено привлече вниманието ни, и за който ще ви разкажем сега. Става дума за устройството The Freestyle - един интригуващ нов портативен проектор с тегло от само 830 грама и с уникален дизайн в стил "moving-light".

Белият проектор с цилиндрична форма е позициониран на стойка тип "люлка", която позволява 180-градусово завъртане с възможности за автоматично нивелиране и автоматично фокусиране. Така можете да прожектирате навсякъде, дори и на тавана. The Freestyle има възможност за автоматична настройка на картината към всяка повърхност, независимо от ъгъла, като осигурява перфектно и пропорционално изображение.

Предлагайки резолюция 1080p и светлинен поток 550 лумена, The Freestyle може да проектира своеобразен екран с размери от 30 до 100 инча. Устройството разполага и с 360-градусов вграден високоговорител, както и с микрофон, имащ за цел да приема командите от гласовият асистент Bixby.

Потребителите могат също така да контролират проектора с помощта на включеното в комплекта дистанционно управление или чрез приложението Samsung Smart Тhings - директно от смартфона. Що се отнася до технологията на самата джаджа, то Freestyle работи с операционната система Tizen 6.5.

Любопитно е още, че устройството поддържа всички Smart TV функции и апликации, познати от телевизорите на Samsung, включително Netflix и Prime Video. Има и микро HDMI порт за външна връзка, а съдържанието на мобилните устройства с Android и iOS може безпроблемно да се споделя към проектора. За да предложи максимална мобилност и гъвкавост, The Freestyle е съвместим с външни батерии, които поддържат стандартите USB-PD и 50W/20V.

За щастие можете да включите Freestyle към битовата ел. мрежа

От аксесоарите, включени в комплекта, интерес представлява т.нар. дифузионен капак на обектива, предназначен да се използва с режима на прожекторите „околна среда“ или „ambient mode“. Когато е активиран, произвежда автоматизирани светлинни ефекти за настроение, синхронизирани с вашата музика.

С други думи, компактното ново устройство на Samsung комбинира в едно най-добрите възможности на проектор, интелигентен високоговорител за качествен саунд и амбиентно осветление, което лесно може да се превърнe и в дискотечно.

Това, което е интересно да се отбележи, при това не на последно място е, че компактното устройство The Freestyle е супер лесно преносимо, прожектира кристална Full HD картина на всякакви повърхности (не се изисква специален екран) и на практика се явява нещо като "джобен" 100-инчов телевизор със звук като в кино и с още разнообразни възможности за забавления.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 34 гласа.

Свързани новини