Last news in Fakti

18 Май, 2022 18:43 4 730 0

Samsung България стартира „Out of The Frame“

  • samsung-
  • the frame

Дългосрочен проект съвместно с художника Павел Митков

Samsung България стартира „Out of The Frame“ - 1

В рамките на проекта творбите на Павел Митков оживяват на екраните на новото поколение телевизори Samsung The Frame 2022 и преодоляват границите между материалното и дигиталното. Любителите на изкуството могат да се насладят на картините в галерия „Митков“ (ул. „Съборна“ 7, София), изложени на шест високотехнологични „платна“ модел The Frame 2022 с размери от 43 до 75 инча, които вече се предлагат на пазара в България.

Благодарение на иновативната технология Matte Display багрите, светлосенките и мазката на четката се визуализират реалистично на екраните на The Frame 2022 така, сякаш на стената е окачена истинска картина – матовият дисплей предотвратява появата на отражения и отблясъци. A разнообразието от сменяеми рамки за телевизор на Samsung пасва на всеки интериор и на всеки дом.

Samsung България стартира „Out of The Frame“

Новата гама The Frame 2022 идва с Art Store – дигитална платформа с над 1600 картини и фотографии от световни музеи и галерии. Селекция от картини на Павел Митков предстои да бъде включена в Art Store скоро и така да стане достъпна за потребители по целия свят.

„В съзвучие с философията на Samsung “Екрани навсякъде, екрани за всички“ последните иновации при дисплеите променят представите за аудиовизуално потребителско изживяване – с възможност за още по-разнообразен избор измежду върхови технологии и дизайн. А The Frame 2022 добавя още един щрих към богатия избор, който компанията предлага. Повече за телевизорите The Frame, вижте ТУК.

Samsung България стартира „Out of The Frame“


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА