Отидете към основна версия

1 786 3

Google пусна интелигентна настолна лампа

  • google-
  • dlight-
  • осветление-
  • лампа

Елегантният дизайн на смарт лампата dLight Google е изработен в минималистичен стил

Гамата от високотехнологични продукти на Google се попълни с още едно устройство, проектирано и създадено от инженерите на корпорацията. Наред със смартфони, лаптопи и интелигентни високоговорители, компанията вече ще предлага интелигентни настолни лампи dLight, които в първата фаза ще се предлагат само на служителите на Google.

Елегантният дизайн на смарт лампата dLight Google е изработен в минималистичен стил. Компактната кръгла основа и тънката Т-образна стойка са направени в ослепително бяло. Осветителният елемент с формата на таблет може да се върти на 90 градуса, за да насочи светлината към потребителя или върху повърхността на масата.

Дизайнът на лампата dLight Google е оптимизиран и за видео разговори. Лампата може да се управлява с помощта на команди на Google Assistant. Устройството ще се появи в приложението Google Home в секцията за осветление.

Моделът лампа dLight работи с напрежение от 24 V, с номинална мощност 14 W. Устройството поддържа и асистента „Hey Google“. Както вече споменахме интелигентната лампа е създадена за служители на Google и се продава изключително във вътрешния онлайн магазин на компанията.

Възможно е обаче оригиналното устройство dLight да бъде продадено от служители на Google на външни публични пазари в близко бъдеще. След време се очаква и появята на продукта на всички пазари.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини