Отидете към основна версия

2 692 5

BMW i7 получи фарове с кристали Swarovski (ВИДЕО)

  • bmw-
  • i7-
  • 7er-
  • swarovski

За инсталирането на луксозните фарове, бе разработено специално устройство

BMW подготви изключителна опция за електрическия седан i7: горната част на разделената предна оптика по цялата дължина ще бъде украсена с кристали Swarovski. Според инженерите уникалните фарове, благодарение на кристалния материал, заедно с решетката на радиатора, „създават грандиозно светлинно шоу“, докато се приближавате до електрическия автомобил.

За да покаже как се правят и монтират кристалните фарове, BMW пусна специално видео . Според разработчиците, когато собственикът се приближи до колата, „кристалната“ оптика, заедно с решетката на радиатора, ще му предложат истинско „светлинно шоу“.

Захранваното от батерии BMW i7 беше представено в една версия xDrive60. Моделът е оборудван с два електромотора - един отпред и един отзад. Системната мощност е 544 конски сили. В същото време батерията с капацитет от 101.7 киловатчаса позволява на електрическия автомобил да измине до 625 километра без презареждане.

Миналата седмица главният дизайнер на BMW обясни защо електрическият и класическият седан от седма серия получиха идентичен екстериор. Специалистът каза, че по този начин клиентите не трябва да правят труден избор.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.

Свързани новини