Отидете към основна версия

8 677 3

Новите слушалки на Samsung - 24-битов звук и подтискане на външния шум

  • samsung-
  • galaxy-
  • buds2 pro

Иновацията се нарича Galaxy Buds2 Pro

През август миналата година Samsung представи безжичните слушалки Galaxy Buds2. На последното събитие Galaxy Unpacked, на което корейците показаха новите си сгъваеми смартфони и последното поколение умни часовници, производителят обяви и Pro версията на слушалките.

Слушалките Galaxy Buds2 Pro TWS са с 15% по-малки от своите предшественици, което ги прави по-удобни за продължителна употреба. Производителят не променя радикално дизайна в Pro версията - кутията на слушалките обаче е леко променена, а покритието ѝ е матово, а не лъскаво.

В новия продукт компанията е финализирала функцията за активно намаляване на шума. Galaxy Buds 2 Pro разполага още с Ambient Mode и с технологията Voice Direct. И двете функции са полезни, когато говорите по телефона, като ефективно намаляват околния шум и същевременно усилват гласа на говорещия.

Инженерите на Samsung не са забравили и за качеството на звука, което е значително подобрено в Galaxy Buds 2 Pro. Всяка слушалка има три микрофона и е оборудвана с 10 mm драйвери. Иновацията поддържа предаване на 24-битово Hi-Fi аудио, както и технологията Dolby Head Tracking за симулиране на съраунд кинематографичен звук.

Galaxy Buds 2 Pro поддържат Bluetooth 5.3, като имат и защита от влага и прах по стандарта IPX7. Освен това слушалките са с вградена функция SmartThings, която ви позволява да ги намерите, ако са изгубени.

Samsung Galaxy Buds2 Pro имат 61 mAh батерия. Това гарантира до 5 часа работа с функцията за намаляване на шума или до 8 часа без нея. Калъфът на устройството, който поддържа безжично зареждане Qi, е оборудван и с USB-C конектор и има батерия от 515 mAh, която ви позволява да увеличите общия живот на Galaxy Buds2 Pro до 18-29 часа съответно с включено и изключено намаляване на шума .

Безжичните слушалки Galaxy Buds2 Pro ще се предлагат в три цвята – бяло (White), черно (Graphite) и лилаво (Bora Purple). Предварителните поръчки за иновацията ще започнат да се приемат от 10 август. Реалните продажби стартират на 26 август. Компанията е оценила Galaxy Buds2 Pro на $230.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.

Свързани новини