14 Октомври, 2022 11:30 11 920 8

Samsung България стартира Instagram фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв.

  • samsung-
  • фотоконкурс-
  • galaxy z-
  • flip4

Потребителите могат да позират с новия сгъваем модел Galaxy Z Flip4 за шанса за парична награда, а ако не го притежават, да се снимат с него в някой от магазините

Samsung България стартира Instagram фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв. - 1

Samsung България стартира фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв. Компанията отправя креативно предизвикателство към потребителите да позират с Galaxy Z Flip4 за шанса да спечелят една от наградите на стойност 5 000 лв. или голямата награда на стойност 15 000 лв.

Galaxy Z Flip4, за който вече ви разказахме подробно, е новият сгъваем мобилен телефон на Samsung, който се отличава с разнообразните FlexCam възможности на камерата, ултра компактен и стилен дизайн, модерните цветове Bora лилаво, графит, розово златно и небесносиньо, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация.

За да се включат в конкурса, потребителите трябва да позират заедно с Galaxy Z Flip4, облечени в цветен и стилен модерен тоалет. Потребителите, които не притежават телефона, могат да посетят някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимат, позирайки с него. Кадърът трябва да е креативен и ефектен, за да предизвика одобрението на жури и публика, и за шанса да се пребори за награда. Само 4 лесни стъпки са нужни, за да се включи всеки желаещ:

Samsung България стартира Instagram фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв.

1. да качиш своя снимка, позирайки с Galaxy Z Flip4, в профила си в Instagram в срок, определен в условията на конкурса (Instagram профилът трябва да е публичен);
2. да отбележиш и да последваш @samsung_bulgaria в Instagram;
3. да добавиш #ZFlip4Contest в публикацията си в Instagram;
4. да се регистрираш за участие на http://www.zflip4contest.com/.

Жури в състав популярната певица Тита (@titaxristova), както и изключително харесваните инфлуенсърки Надежда Росенова (@nadezhdarosenova) и Валерѝ Йорданова (@valerieyordanova) ще избере най-добрите 30 кадъра за всеки от месеците октомври, ноември и декември. Тяхната селекция от кадри ще бъде качвана в Instagram профила на Samsung България (@samsung_bulgaria) всеки месец, за да може лайковете на аудиторията в Instagram да определят Победителя на месеца, който ще спечели 5 000 лв.

Жури от едни от най-популярните инфлуенсърки в България – Николета Лозанова и Александра Петканова – ще избере 30 най-добри кадъра от месечните селекции и именно те ще се състезават за голямата награда от 15 000 лв. през януари 2023 г.

Конкурсът ще се проведе на 4 етапа. През месеците октомври, ноември и декември Samsung България ще раздаде по една награда по 5 000 лв., а през месец януари - голямата награда от 15 000 лв. Ключовите дати за различните етапи на конкурса са публикувани на страницата на конкурса http://www.zflip4contest.com/. Ако сте заинтригувани, пълната информация и графика на провеждане на конкурса се съдържа в Общите условия на конкурса.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ле ле

    0 3 Отговор
    Най вече ще се включа..заради Тита..хо хо хоо..
  • 2 БеТАКА

    2 8 Отговор
    Самсунг са мн добри телефони. Бих си купил пак Самсунг когато се разкарат от тоз Андроид и си разработят собствена ОС с повече privacy.
  • 3 Някой

    8 0 Отговор
    Фестивал УрваФест.
  • 4 Ироничен

    8 0 Отговор
    Голяма глупост. Купи си, снимай се, позирай РЕКЛАМИРАЙ и може и да получиш.... нещо.
  • 5 2023

    2 0 Отговор
    Ще снимам м.дете на мъжа ми и ще ги представя като новогодишна украса.
  • 6 2023

    0 0 Отговор
    С най-хубавите телефони.ххх
  • 7 Браво

    0 0 Отговор
    МНОГО ХУБАВА ИНИЦИЯТИВА МНОГО ХУБАВИ И ДОБРИ
    НАГРАДИ. НИКАКВИ ЛОШО КАЧЕСТВЕНИ СНИМКИ.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.