Отидете към основна версия

6 406 64

Ангел Кунчев за мерките: Вие влизали ли сте в дискотека в Студентски град след полунощ?

  • ангел кунчев-
  • мерки-
  • дискотека-
  • студентски град

Ако след 2 години епидемия и толкова богат международен опит, трябва да обясняваме защо това е необходимо, значи сме си изгубили времето, коментира главният държавен здравен инспектор

Снимка: БГНЕС

Ако след 2 години епидемия и толкова богат международен опит, трябва да обясняваме защо това е необходимо, значи сме си изгубили времето. Дали персоналът на заведението е имунизиран е важно за тях, но не повлиява възможността за предаване между посетителите. Това коментира главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред журналисти, цитиран от "Евроком".

"Ако ми посочите една европейска държава, която не е предприела подобни ограничения по време на пика на заразата, ще последвам примера ѝ. Има данни от Европейския и Американския център за контролиране на заболяване, потвърдени от СЗО. В тип питейни заведения след 22ч. хората са склонни много по-малко да спазват мерките. Да бъдат в контакт много по-близо един с друг. Вие влизали ли сте в дискотека в Студентски град след 01ч.? Смятате ли, че се спазват изискванията?", попита доц. Кунчев.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 44 гласа.

Свързани новини