Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 11:04 10 616 6

Ford се включи във войната между Hyundai и АвтоВАЗ

  • hyundai-
  • автоваз-
  • ford-
  • рекламна война
Ford се включи във войната между Hyundai и АвтоВАЗ - 1

Рекламната война между Hyundai и АвтоВАЗ навлезе в още по-гореща фаза, след като и руското представителство Ford се включи в медийната размяна на "булчински" провокации. Меренето на маркетингов криейтив започна, след като Lada реши да рекламира Vesta със слогана "Време е за раздяла с НЕ Вестата" на фона на намръщена младоженка с азиатски черти.

Ford се включи във войната между Hyundai и АвтоВАЗ

В Hyundai приеха шовинистката закачка присърце и в отговор взеха на подбив качеството на руските автомобили с реклама на усмихната монголоидна булка и надпис "Нашите НЕвести не се чупят".

Ford се включи във войната между Hyundai и АвтоВАЗ

Явно мотивирани от поговорката "Двама се карат, трети печели", от Ford са решили да се възползват от сватбения конфликт. В тяхната реклама участват две азиатски булки, а слоганът гласи "Докато всички спорят за НЕвестата, ние си имаме Fiesta!"

Ford се включи във войната между Hyundai и АвтоВАЗ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мухаха

    0 0 Отговор
    Нашета невеста Азис, къде ли могат да я боднат за реклама :)))))Салам кучешка радост.
  • 2 ford fan

    0 1 Отговор
    ford е на светлинни години от тия другите боклуци
  • 3 Гостенин

    0 0 Отговор
    Креативността заслужава адмираций....Браво!....
  • 4 Жоро спиид

    0 0 Отговор
    Мога само да ти кажа, че Хюндай е около 3 пъти по-здрав и надежден от Форд........Когато десетина Форда стигнат километрите на едно Софийско такси още от дъртите Хюндай Лантри от преди 20на години.....Ела и ми се обади!!!!!!
  • 5 Admiral

    0 0 Отговор
    Пежо 301 THE BEST !!!
  • 6 Веста

    1 2 Отговор
    Що за човек трябва да си да си дадеш парите за Форд?? Карал съм Форд около месец и това повече няма да се повтори. За мен това е един от най-големите боклуци. Това не е кола, а каруца, но с цена като за кола. Не Мерси!!!