Last news in Fakti

30 Май, 2017 13:10 6 672 15

M GmbH се закача с AMG

  • bmw-
  • mercedes-benz-
  • m gmbh-
  • amg
M GmbH се закача с AMG - 1

50-годишнината на AMG може да се превърне в повод за нова билбордова размяна на остроумия между непримиримите съперници от BMW и Mercedes-Benz. Спортното поделение на баварците поздрави колегите си от Афалтербах за юбилея с огромен надпис "Вие поръчахте торта, ние направихме понички" по време на "24-те часа на Нюрбургринг" миналия уикенд.

M GmbH се закача с AMG

От Mercedes-AMG явно веднага са забелязали поздравлението, тъй като са го пуснали във Facebook профила си за радост на авторите му. Баварците пък тутакси са харесали публикацията.

M GmbH се закача с AMG

През март Mercedes-Benz поздрави BMW за вековния юбилей с постинг в Instagram, който гласеше "Благодарим за 100-те години конкуренция. Предишните 30 всъщност бяха малко скучни".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    9 2 Отговор
    Абе те добре са им отговорили 😂😂😂
  • 2 MSux

    27 7 Отговор
    Кефя се на войната между автомобилните брандове, но M да си няма работа с AMG. То е показателно Мерцедес имат 7 автомобила в топ100 на Нюрбургринг , а БМВ 3 модела.
  • 3 Ловеца на поршета

    21 2 Отговор
    Уважение и респект между спортните поделения на двете немски премиум марки!
  • 4 Румен

    8 5 Отговор
    Това с поничките може ли някой да ми го обясни, че не го схванах?

    Коментиран от #5, #7

  • 5 БМЗЛЕ

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Румен":

    Ами, че докато те са си поръчали торта(мерцедес), беемве праат гумите на понички, а не че праат понички за ядение. Сешш се и така. Демек си праат донътси брааат! Да но си ме разбрал, че сам от провинцията.
  • 6 Петко

    14 1 Отговор
    Хубаво е когато си толкова голям в една индустрия, че да нямаш лоши чувства към другите..
  • 7 donut

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Румен":

    Донъти чертаеш по асфалта с гуми след финала като спечелиш.
    Примерно https://www.youtube.com/watch?v=_MRwCWQRx7E

    Коментиран от #8

  • 8 Ярослав Станчев

    14 5 Отговор

    До коментар #7 от "donut":

    Само дето 24 на Нюрбургринг го спечели Ауди,не БМВ.Та какви донъти са правили на финала ми е интересно?По случай второто място ли?Явно го смятат за успех,баварците.

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 9 donut

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ярослав Станчев":

    Е то това не са го сложили след финала на състезанието, имало си го е през цялото време. Просто са отговорили на задявката със скуката.
  • 10 Андре

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "Ярослав Станчев":

    Е така е, аз по-рано им казвах, че Ауди тази година ще ги бият...те се смееха.... R8цата била трошлива... 😂
  • 11 Ловеца на поршета

    8 12 Отговор

    До коментар #8 от "Ярослав Станчев":

    Чичка на тебе само този Нюрбургринг ти е в главата. Като развален грамофон си. Вчера Нюрбургринг , днес Нюрбургринг. Хайде смени я тази плоча! Къде си тръгнал да коментираш работи, които не разбираш!

    Коментиран от #12

  • 12 Ярослав Станчев

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ловеца на поршета":

    Ми то там истината бе,пишлеме.Имаше и 30 годишен Опел Манта на състезанието.Караше го един дърт шваба и караше много добре.Докато не го блъсна едно Ферари.Хората които смятат,че могат отиват на пистата и карат,не като вас,пикльовци с бенвета,да се дърпат по улиците и после на всяко дърво-цветя.Ай бягай да цъкаш на плейстейшъна и да целуваш плаката на бенвето,белим станеш рацер.
  • 13 Смях

    11 8 Отговор
    Най-смешното е, че марка която се хвали със спортните си автомобили (бмв) я няма в нито един моторен спорт :D във Ф1 мерц разцепват, на льо ман и ринга ауди, по ралитата ги няма, е то не остана. Само ДТМ ама и там върхови постижения йок. Да не говорим, че на ринга някакви бързи хетчове дават времена идентични на М3/М5. Е*ем ти спортните коли :D

    Коментиран от #14

  • 14 Трифонов

    11 2 Отговор

    До коментар #13 от "Смях":

    Във Формула 1, е имало най-различни шампиони. Най-успешният отбор обаче с най-многобройните титли, е Ferrari. Ето защо са жалки и много смешни всякакви коментари от типа: "Във Ф1 Мерцедес разцепва"! Във Формула 1 само един отбор е разцепвал. И когато този отбор излезе от форма и отстъпи първото място за известно време, интересът към целия шампионат глобално спада. Т.е. успехът на това състезание, е историята на успеха на Ferrari. Мерцедес имат традиции във Ф1, но-о-о-о... също такива имат и Рено, както и други конструктори. И-и-и-и... ти тая година Ф1 гледаш ли!? Щото не виждам да разцепва някой друг, освен Ferrari. Освен това, понеже си малък и не знаеш, БМВ са участвали във Ф1 доста дълго време, като по времето на Шумахер във Ferrari, отборът им е Уилямс-БМВ, пилоти им бяха Монтоя и Ралф Шумахер и бяха претенденти за титлата, каквито Мерцедес не бяха в същия сезон. Завършиха втори при конструкторите. Което е успех, защото това бяха едни от най-силните години на Ferrari, а да се бориш при това положение за шампионската титла, е доста сериозно нещо. Във въпросния сезон се говореше, че двигателят на БМВ е по-добър от този на Ferrari, но болидите не са само двигатели. БМВ обаче правеха само двигателя. Така че... четене му е майката, малчо!

    Коментиран от #15

  • 15 Colossus

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Трифонов":

    Кое е смешно и жалко? Нима Мерцедес не ''разцепва'' във Ф1? Смешно и жалко е БМВ, при които най- доброто класиране е 2-рото място и то, като доставчик на двигатели за друг отбор. Последните 3-ри години Мерцедес е абсолютен шампион при конструкторите, а като доставчик на двигатели за Макларън - две световни титли на Мика Хакинен и една на Хамилтън. Макларън-Мерцедес печели и титла при конструкторите 1998 г. А този тръгнал да ми пише, че БМВ станали 2-ри и това било голям успех!