Last news in Fakti

28 Декември, 2017 10:35 3 800 4

Карлос Гон напуска Renault

  • карлос гон-
  • renault-
  • nissan
Карлос Гон напуска Renault - 1

Компанията Renault ще смени своя генерален директор. Информацията е на френското издание Les Echos, според която Карлос Гон ще напусне поста генерален директор на френския автомобилен производител от месец февруари 2018 година.

Изданието не посочва кой ще замени на поста Гон, но според непотвърдена информация, това ще е някой от топ мениджърите на компанията. Също така не стават ясни и причините поради които Карлос Гон напуска поста.

Ще припомним, че през февруари 2017-а Гон, който оглавява Renault-Nissan-Mitsubishi, напусна поста генерален директор на марката Nissan. Гон е смятан за най-добрия анти-кризисен мениджър в автомобилостроенето.

Именно той спаси от банкрут марките Renault и Nissan, като ги изведе на едно от челните места по продажби. Мерките на Гон са доста крайни, но както се оказва - успешни. Той закри завода на Алианса в Белгия и съкрати хиляди работници във Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нагазаки

    15 0 Отговор
    Ша идва в Ловеч да на спаси и нас
  • 2 Аксел

    7 1 Отговор
    Предпенсионно ще разръща бизнеса им в Русия
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хихихи

    10 0 Отговор
    Да го направим премиер на България, белким и нас ни оправим!