Last news in Fakti

5 Март, 2020 10:38 6 689 7

Това е най-скъпото Bentley в историята

  • bentley-
  • mulliner-
  • bacalar
Това е най-скъпото Bentley в историята - 1

Въпреки липсата на автомобилното изложение в Женева, новото Bentley Mulliner Bacalar е разсекретено. След изнесената информация по време на представянето, луксозният кабриолет автоматично се превърна в най-скъпият модел в историята на марката. От модела ще бъдат произведени само 12 автомобила ще бъдат пуснати на цена от 1.5 милиона паунда.

Това е най-скъпото Bentley в историята

Bentley Mulliner Bacalar е построен на базата на Continental GT, но всички части на каросерията са напълно нови, а вратите и останалите каросерийни панели вече са карбонови. Оригиналните кръгли фарове с тънки LED светлини, изтеглени назад в калниците се определят от специалистите като забележителни.

Това е най-скъпото Bentley в историята

Вътре Bentley Mulliner Bacalar е решен основно в естествени материали, като кожа и вълна, а също така се използва дърво, което от марката твърдят, че е преседяло 5 000 години в британските блата. Двойната кабина е проектирана като пилотски кокпит, тоест водачът и пътникът са разделени от висока конзола.

Това е най-скъпото Bentley в историята

Зад седалките има отделение за малко количество багаж, пълно с фирмени принадлежности, които се предлагат с автомобила. Мощността на шестлитровия W12 битурбо двигател е повишена до 659 конски сили.

Това е най-скъпото Bentley в историята

Двигателят работи с осемстепенна автоматична скоростна кутия с два съединителя. Така комплектован новият кабриолет на Bentley ускорява от място до 100 км/ч за 3.5 секунди. Максималната му скорост е 320 км/ч. Автомобилът разполага със система за задвижване на четирите колела, въздушно окачване и активни стабилизатори.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    19 7 Отговор
    за тия пари можеха поне един покрив да сложат
  • 2 ваг груп

    9 8 Отговор
    кола кат кола нищо особенно
  • 3 чаршаф

    12 2 Отговор
    Заради арабелите ли е в такъв цвят ?

    Коментиран от #4

  • 4 асдф

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "чаршаф":

    Те са основните клиенти на такъв клас коли и красотата за тях е в колкото се може по-големи 23-цолови джанти, повече светещи диаманти, повече светодиоди, циркаджийски цветове като лилаво, жълто и оранжево. Иначе най-подходящият цвят за Бентли или Рейндж Ровър е тъмнозелен металик (BRG), но чаршафите нямат същия вкус като английската аристокрация.

    Коментиран от #5

  • 5 Мъмълига

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "асдф":

    Скоро ще го видим и тука да контрастира на пълната ни мизерия
  • 6 Японеца

    1 1 Отговор
    Ахаааааа, фаровете приличат на такива от Субару!
  • 7 Pur Sport

    5 6 Отговор
    Българите са големи разбирачи на коли затова 40% от автопарка е с над 20 годишни коли за по макс 5 бона