19 Февруари, 2021 14:32 3 732 2

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки

  • maserati-
  • alfa romeo-
  • levante-
  • grecale

Кросоувър в камуфлаж и размазани снимки не разкриват много от дизайна на новото Maserati

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки - 1

Италианската компания планира да разшири гамата си от SUV-та с представянето на нов модел, а по всичко личи, че това ще се случи съвсем скоро. Официални снимки от тестовете на новият модел бяха показани от медийния отдел на марката.

Макар доста размазани, снимките показват SUV, което според слуховете трябва да носи името Grecale и да бъде по-малкият вариант на единственият кросоувър в гамата на Maserati – Levante. Официалните снимки, които бихме сравнили с такива правени от лодка в бурно море с фотоапарат от миналия век, не разкриват много подробонсти, а това което виждаме е покрито с камуфлаж.

Според слуховете, Grecale ще използва платформа от настоящото Alfa Romeo Stelvio, което означава че V6 с две турбини и мощност около 500 конски сили е доста вероятен вариант за задвижване на кросоувъра. Най-вероятно ще видим и електрическа версия или поне хибридна такава след обявения от Maserati план за електрифициране на гамата си.

Официална премиера се очаква към края на годината, а продажбите най-вероятно ще започнат с началото на следващата година, ако Covid-19 не обърка плановете на италианската компания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    14 2 Отговор
    По-скоро фейслифт на Леванте!
  • 2 Фирма Боков Трън!

    5 3 Отговор
    Фирма Боков Трън!