8 Април, 2021 10:17 6 170 6

Практичност на хечбек с клиренс на SUV: Citroen показа видео с новия C5

  • citroen-
  • c5

Иновацията ще бъде представена на 12 април

Практичност на хечбек с клиренс на SUV: Citroen показа видео с новия C5 - 1

Citroen продължава да се подготвя за премиерата на своя нов флагман - кросоувъра C5. Марката публикува кратък видео тийзър, в който Citroen C5 е показан от няколко ъгъла на нощен път.

От различните планове се вижда, че кросоувърът едновременно съчетава стилистичните характеристики на хечбек, както и на комби с голям пътен просвет, подобен на SUV.

Освен това, погледната отгоре, бъдещата иновация прилича на седан. Според Лорънс Хансен, продуктов директор на марката, новият C5 е получил съвсем различен дизайн, което е направило възможно повишаването на практичността на колата.

В същото време все още не е известно какво име ще получи новият продукт. Основният критерий при обозначаването на кросоувъра трябва да бъде разликата от съществуващия C5 Aircross.

Останалите подробности за предстоящия модел ще станат известни по време на официалната премиера, която ще се състои на 12 април. Новият Citroen C5 ще достигне до дилърите през втората половина на 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 механик

    3 19 Отговор
    Предпочитам френска жена пред френска кола !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Това е защото не разбираш

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "механик":

    Нито от жени нито от коли 😂😂😂
  • 3 фффф

    2 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Практичност на хечбек с клиренс на SUV****************************************Тоест нещо като Нисан Кашкай ама за повече пари - нищо ново под слънцето

    Коментиран от #4

  • 4 Не баш

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "фффф":

    Само дето няма нищо общо с Кашкай. В тотално различни класове са.

    Коментиран от #5

  • 5 Мда

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Не баш":

    По голямо и по луксозно. Ама чак пък революционно и прочее алабалистики? Последния истински сотроен беше С6.
  • 6 Фена

    10 0 Отговор
    Аз лично си предпочитам моя С5 седан с хидроактивно окачване, когато имаш нужда от проходимост вдигаш на висок клиренс, когато си на магистрала се возиш удобно и страничния вятър не те клати като рибарски ... платно.