21 Май, 2021 11:26 4 552 2

Land Rover не смогва с поръчките на Defender и Plug-In хибриди

  • land rover-
  • defender-
  • range rover

Компанията изпитва затруднения с някои от моделите си

Land Rover не смогва с поръчките на Defender и Plug-In хибриди - 1
Снимки: Land Rover

Land Rover разкри, че към момента не може да се справи с производството на някои от моделите си, включително новия Defender, както и предлаганите plug-in хибридни модели. Като виновници за това, компанията отбелязва повишеното търсене и кризата с чиповете.

От британската марка споделят, че кризата с недостига на полупроводници няма как да не засегне и тях и това се отразява най-много при plug-in хибридните модели, където листата за чакащи ще трябва да има търпение от поне шест, девет или дори 12 месеца.

Land Rover не смогва с поръчките на Defender и Plug-In хибриди

Заедно с недостига на чипове, от Land Rover споделят, че търсенето на новия Defender също е доста силно и от компанията правят всичко възможно да се справят и с това. По план компанията е трябвало да произвежда по 5000 бройки месечно, но поради увеличения интерес, цифрата вече достига 7000.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За четвърти път питам?

    5 5 Отговор
    За пикапа F-150 lighting на ford кога ще има новина?

  • 2 ТраЛаЛа

    4 1 Отговор
    хаха направо на опашка се наредили и чакат .......