Last news in Fakti

3 Юни, 2021 10:45 5 625 1

Продава се последното произведено Bugatti Veyron Super Sport

  • bugatti-
  • ciron-
  • veyron-
  • super sport

От модела са направени едва 48 бройки

Продава се последното произведено Bugatti Veyron Super Sport - 1
Снимки: Tom Hartley Jnr

Ако сте на пазара за „употребявани“ редки и скъпи коли, то в интернет пространството се появи доста интересна кола, която може да ви грабне вниманието. Bugatti-то, което може да видите на снимките е последното от общо 48 произведени Veyron Super Sport бройки и си търси нов собственик.

Колата която през 2010 година постави рекорд за максимална скорост при серийните автомобили се надява да си намери нов дом за втори път, след като през 2018 година отново бе пусната за продажба, макар да не беше ясно дали успя да се продаде.

Конкретният екземпляр е в отлично състояние, като километражът който показва едва 2016 километра пробег е още един показател за това. Колата е обслужена от Bugatti на 24 февруари тази година и дори разполага с гаранция до началото на следващата година. Не се споменава нищо за цената на Veyron-а, произведен през 2014 година, но пък ние ще следим развръзката на колата и ще ви информираме при интересни новости покрай нея.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    11 3 Отговор
    Ако има АГУ и теглич ще го взема.