Last news in Fakti

3 Юли, 2021 12:00 2 729 2

Alpine ще представи три нови модела

  • renault-
  • alpine

Първият от тях ще бъде наличен през 2024 година

Alpine ще представи три нови модела - 1

Alpine обяви, че ще представи три нови модела през следващите години и ще допълни моделната си гама, която в момента се състои единствено от спортното купе A110.

Alpine ще представи три нови модела

Именно наследника на А110 трябва да бъде представен през следващите години. За сега знаем единствено, че колата ще е изцяло електрическа и се разработва с помощта на Lotus.

Alpine ще представи три нови модела

Освен двувратото купе, от марката ще представят и спотрно четириврато купе, което ще бъде позиционирано в сегмента на Porsche Taycan, Audi E-Tron и Tesla Model S.

Alpine ще представи три нови модела

На последно място ще видим и хечбек, който най-вероятно ще бъде базиран на новото Renault 5. Отново задвижването ще бъде осигурено от електромотор, а пробега най-вероятно ще бъде около 580 километра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    11 0 Отговор
    Браво, страхотни са особено интериора!
  • 2 Порно

    0 1 Отговор
    Какво е това ново Рено 5 , за първи път чувам.