Last news in Fakti

23 Юли, 2021 09:50 8 645 14

Eвтините версии на новата Kia Sportage

  • kia-
  • sportage-
  • оборудване

Вместо извит тъчпад те имат проста мултимедия или малък монохромен дисплей

Eвтините версии на новата Kia Sportage - 1

Продажбите на новото поколение на кросоувъра Kia Sportage започнаха на южнокорейския пазар, а някои от публикуваните по този повод корпоративни снимки показват интериора на автомобилите в евтините им версии. Разликите са видими с просто око и това се дължи основно на дългия извит мултимедиен панел, който беше показан в началото на юни.

Eвтините версии на новата Kia Sportage

Този панел се състои от два 12.3-инчови екрана и несъмнено е една от основните атракции на интериора. Оказва се обаче, че само най-наточените версии на модела ще имат такава мултимедия.

Eвтините версии на новата Kia Sportage

В по-опростените варианти дисплеят на мултимедийния комплекс е с обичайната форма и е с относително малък диагонал (около 8 инча). Най-бюджетният вариант пък е с малък монохромен дисплей.

Eвтините версии на новата Kia Sportage

И двете евтини версии ще имат физически бутони и копчета, а в базовата версия (с монохромен дисплей), сензорното управление, разбира се, ще бъде напълно изключено. Също така няма да има редица сензорни клавиши за контрол на климата, които са налични в топ-версиите - те също ще бъдат заменени от обичайните бутони на климатика.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудно ми е

    10 12 Отговор
    Този огромен 12.3инчов дигитален панел, като се счупи при лека катастрофа, колко ли струва.

    Коментиран от #2, #4, #6

  • 2 Щурю

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чудно ми е":

    За теб ще има втори подарък , светъ ще свърши глупаците не
  • 3 Като гост

    7 4 Отговор
    Не върви на добре тоя свят.
  • 4 НеПриятно

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Чудно ми е":

    Прави си, години наред правеха въздушни възглавници и мекота по таблото - сега ти плеснаха стъпко, в което като се удариш - хич няма да е приятно.
  • 5 емо

    11 1 Отговор
    Колкото повече копчета, толкова по-добре. Искам да си гледам пътяз не да се зверя в някакъв монитор като искам фа ди включа климатик примерно.
  • 6 Дона

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Чудно ми е":

    Доста лека ще да е тази катастрофа, че да стигне до дисплея в купето :)

    Коментиран от #8

  • 7 Иванов

    3 9 Отговор
    Екстри! Да, само, че такива екстри вдигнаха цените на колите до абсурдни цени за нещо, което ще ти е ортак на джоба десетилетие, поне. Имам следната философия: Най- важната екстра е да купиш автомобил за 5000 лв., да го стегнеш за още 2000 лв., после да се грижиш за него добре и след 10 години да се разделиш с него! Другите екстри и с тях се изчерпват претенциите ми са да има добро парно и климатик! А който има истинска глава на раменете си не му трябват въздушни възглавници и системи за сигурност!
  • 8 Като гост

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дона":

    Донче мари, не го чупи леката катастрофа, чупиш го ти с главица, понеже не си закопчала коланчето. Сега сети ли се? А може и телефончето в подлакътника или нещо друго при лек удар излита и троши. А може и с краче да го ритнеш, ако се намери някой да ти вдигне краката в колата. Възможности много, резултата един.

    Коментиран от #9

  • 9 Дона

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Като гост":

    Ти още ли караш незакопчан, в кой век си?

    Коментиран от #10

  • 10 Като гост

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дона":

    Аз не карам джендърски коли.
  • 11 Мартин

    6 0 Отговор
    Само за мен ли са толкова грозни и противни таблата с тези огромни дисплеи. Особено S класа на Мерцедес - ужас.. Няма вече изваяно табло няма копчета. Един дисплей почти от край до край ...

    Коментиран от #14

  • 12 Незнам

    4 0 Отговор
    После скъпи били колите ,ами нафрашкайте ги с хиляда излшни екстри и чакай да падне цената ,а тези дисплеи са адски неудобни за през деня като светне слънцето под даден ъгъл
  • 13 В е л и к и я

    2 0 Отговор
    Само се чудят как да изродят новите си модели, колата се кара като изпадаш постоянно в ситуации при които таблото би трябвало да е максимално опростено за да няма разни там мултимедии да ти отвличат вниманието което може да е дори фатално...
  • 14 някой

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мартин":

    И мен много ме дразнят! Качваш се с поляризирани очила и не виждаш нищо ....