Last news in Fakti

3 Декември, 2021 12:44 16 016 10

Вижте изоставеното "гробище" с "G-класи" (ВИДЕО)

  • автомобилно гробище-
  • g-klasse

Около двадесет Gelandewagen-а са открити гниещи във Великобритания

Вижте изоставеното "гробище" с "G-класи" (ВИДЕО) - 1

В мрежата бе публикувано видео от изоставени автомобили, намиращи се на частна територия. Любопитното е, че това автомобилно "гробище" събира около няколко дузини всъдеходи Mercedes-Benz G-Klasse.

Някои автомобили вече са негодни дори и за части, но има и такива, които все още са в добро състояние. На повечето автомобили липсват някои елементи - радиаторни решетки, брони, оптика или стъкла. Не са известни причините, поради които джиповете са били изпратени да гният в този район.

Авторът на видеото снима в почти пълен мрак, осветявайки колите с фенерче. Той обяснява, че нарочно е отишъл на паркинга още преди разсъмване, тъй като да стигнеш до там през деня е много по-проблематично.

Освен Gelendvagen-и с различна степен на демонтаж, на паркинга можете да видите и няколко по-редки автомобила Mercedes-Benz - например седан W114. За това как колите са стигнали до това "гробище" и защо са оставени да гният на открито, нищо не се знае. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТОЧНО

    27 22 Отговор
    Там им е мястото !!!
  • 3 Американец

    19 8 Отговор
    Велика кола, имах такава с 280 мотора - 6 цилиндъра редови 150 к.с. по горите избухваше яко
  • 4 Тупан

    12 26 Отговор
    Буклуци
  • 5 Ковачев

    9 1 Отговор
    Защо да са изоставени? Някой си ги събира в частен имот, било за възстановяване, било за части.
  • 6 ккк

    4 1 Отговор
    Приличат повече на PUCH G (W 461)
  • 7 Ттъ

    3 5 Отговор
    По старите Г класи са супер зле, много са слажи като двигатели, чак 90 те години има леко раздвижване. Карах една 82 година с 2.0 дизел, 2.0 дизел! 75 коня. Ужас

    Коментиран от #8

  • 8 Вальо

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ттъ":

    G-modell W460 няма 2.0 4-цилиндров дизел. Нафтовите мотори са 2.4 72к.с., наследен от 2.5 90к.с. и 5-цилиндровия 3.0 ОМ 617. Всеки от тях е много здрав, много икономичен и... много бавен. За онези времена обаче са били върха, хората заникъде не са бързали и в гората на бавни с оригиналните гуми са напълно достатъчни.

    Коментиран от #9

  • 9 Ттъ

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Вальо":

    Мерси за допълнението колега, просто бях да изпробвам една такава, верно 40 годишна, ама нр очаквах да е толкова зле. А и й търсеха 11000 лв. Малко са прехвалени, мислих да си я взема за хоби ама после се спрях на лендкруизер.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.