Last news in Fakti

21 Декември, 2021 10:12 4 173 1

Набутаха G-Klasse в гигантско червено хапче за премиерата на новата "Матрица"

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • матрицата

Според ръководителя на Mercedes-Benz G GmbH Емерих Шилер, G-класата и червеното хапче си подхождат

Набутаха G-Klasse в гигантско червено хапче за премиерата на новата "Матрица" - 1

Възкресението на Матрицата, четвъртият филм от поредицата, дебютира в САЩ през изминалия уикенд, а по време на премиерата публиката беше изненадана от Mercedes-Benz. Пред театър Castro в Сан Франциско беше поставено огромно червено хапче, обвиващо Mercedes-AMG G 63. И неслучайно G-Klasse беше там. Всъдеходът участва в една от сцените с преследване във филма - управляван Киану Рийвс и Кари-Ан Мос.

Гигантското кухо хапче с полупрозрачна обвивка достига дължина 12 метра и височина 3.5 метра. Това е препратка към решението на главния герой в "Матрицата", Нео: в първия филм, избирайки между сини и червени хапчета, той избра второто, за да излезе от Матрицата и да се изправи срещу реалността.

Набутаха G-Klasse в гигантско червено хапче за премиерата на новата "Матрица"

„G-класата и червеното хапче вървят добре заедно. Те отстояват свободата, индивидуалността и самоопределението - причина, поради която с удоволствие подкрепяме Warner Bros“, каза Емерих Шилер, главен изпълнителен директор на Mercedes-Benz G GmbH, за композицията.

Култовият всъдеход не е за първи път е поставен в огромен „контейнер“. През 2018 година. G-класата от 1979 г. беше потопена в синтетична смола. Арт обектът трябваше да популяризира новия модел и да символизира безвремието на автомобила, като в същото време остава непреходен.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    8 0 Отговор
    Морфей:
    - Нео, донеси ми една газирана вода!
    Нео:
    - Но защо аз?
    Морфей:
    - Защото ТИ СИ ИЗБРАНИЯТ!!! :)))