Last news in Fakti

7 Януари, 2022 14:06 5 231 5

Нов Hyundai Grandeur: седаните не се предават (ВИДЕО)

  • hyundai-
  • grandeur

Следващото поколение на модела ще бъде пуснато през 2023 г. в бензинови и електрически версии

Нов Hyundai Grandeur: седаните не се предават (ВИДЕО) - 1

Въпреки факта, че повечето автомобилни производители постепенно изоставят седаните в полза на кросоувърите, корейците от Hyundai нямат намерение да погребват класическата триобемна каросерия.

През следващите две години Hyundai възнамерява да пусне на пазара удобния седан Grandeur, който има за цел да се намести точно между обикновените модели на марката и премиум моделите Genesis. Сега компанията се опитва да привлече вниманието към това семейство, което води своята история от 1986 г.

Въпреки това как може да изглежда следващото поколение Grandeur остава загадка. Корейските независими дизайнери от Gotcha Cars обаче се опитаха да повдигнат завесата и на базата на шпионски кадри моделираха екстериора на бъдещата иновация.

Освен това авторите на рендерите са се опитали да интерпретират в модерен дух линиите и дизайнерските решения, използвани при първото поколение на седана. Предният край се отличава с интересна двуетажна оптика, която е съчетана с огромен отвор на радиаторната решетка. На кърмата са монтирани тънки монофонични светлини.

Припомняме, че настоящият Grandeur се произвежда от 2016 г. и не се продава на някои важни за Hyundai пазари, например в САЩ, защото моделът може да попречи на популяризирането на премиум колите от марката Genesis. Някога можеше да бъде закупен и у нас, но през 2014 г., поради лоши продажби, Grandeur спря да се продава.

Що се отнася до новото поколение Grandeur, неговият дебют се очаква през 2023 година. По предварителни данни той ще споделя платформата с Kia K8 и ще се предлага както в бензинова, така и в изцяло електрическа версия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много дръпнаха. Браво

    14 2 Отговор
    Страхотно качество. В америка се скъсват да карат хюндай. При техните разстояния си е голямо признание.

    Коментиран от #3

  • 2 Шофьор

    5 21 Отговор
    Поредната корейска кутия,,Курник
  • 3 ФЕН

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Много дръпнаха. Браво":

    Да ама се чупят некаде между 70-120К. Иначе евтини и екстри. Но в България при такситата са 100% продукт ...ако кажеш на Американците и Канадците че има доста коли на 1000 000 км само на газ .Ще те обвинят в невменяемост или нелоялна реклама на производителя....просто ФАКТИ!

    Коментиран от #4

  • 4 бакшиша

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "ФЕН":

    Едномилионните двигатели на газ са съвместно производство с Крайслер. За това са толкова издръжливи. Но вече ги няма

    Коментиран от #5

  • 5 Случаен

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "бакшиша":

    Никакъв крайслер няма. Крайслер въобще двигатели не могат да правят. Питай американците кои са им най-смотаните производители - Крайслер и ГМ.