17 Януари, 2022 11:14 9 481 5

Продават се евтини реплики на Nissan Skyline GT-R R34

  • nissan-
  • skyline-
  • gt-r-
  • r34-
  • реплика
Продават се евтини реплики на Nissan Skyline GT-R R34 - 1

Малкият екип от Thai Body Car - тунинг специалисти от Тайланд, предлага евтини реплики на Nissan Skyline GT-R R34 за тези, които не са готови да платят половин милион долара за оригинал. За преобразуването използват британския Rover 200 Coupé - автомобил с две врати от началото на 90-те години. Моделът е избран, вероятно заради формата на страничните стъкла, които са подобни на тези при R34, което значително опростява работата. Целият процес отнема около два месеца, а готовите реплики се оценяват на 250-420 хиляди бата (6 500 - 11 000 евро).

Продават се евтини реплики на Nissan Skyline GT-R R34

Тайландските тунери започват с „трансплантация“ на предната и задната част на Rover 200 Coupé, оборудвайки автомобила с нови панели като тези от Nissan Skyline от 10-то поколение. В същото време често се използват оригинални брони и калници, същото важи и за фаровете, кръглите задни светлини и масивното задно крило. Размерът на Rover-а е забележимо по-малък от японския спортен автомобил, но това след преработката не си личи толкова.

Продават се евтини реплики на Nissan Skyline GT-R R34

Дължината на купето достига 4270, при 4600 милиметра за оригинала. Разстоянията между осите на моделите обаче са сходни, а 200 Coupé е забележимо удължен поради новия бодикит - задният и предният надвес обаче стават по-големи. За разлика от много подобни ателиета, Thai Body Cars не се спират само на екстериора и преустройват и интериора. Синият, например, получава пълен пакет за арматурното табло от R34 и централна конзола, която се намира доста трудно. Последният щрих е логото GT-R на волана.

Продават се евтини реплики на Nissan Skyline GT-R R34

Въпреки че репликата изглежда наистина подобна на Nissan, приликата не се отнася за „техниката“. Купето с предно предаване е оборудвано с 1.6-литров четирицилиндров мотор, която произвежда само 111 конски сили и е съчетан с автоматик. GT-R в хардкорната и най-скъпата модификация Z-Tune, припомняме, се задвижва от 2,8-литров шестцилиндров двигател, усилен до 500 конски сили. За сметка на това обаче цената на репликите е подходяща: тя не надвишава 11 000 евро, докато истинските Skyline се оценяват на стотици хиляди.

Продават се евтини реплики на Nissan Skyline GT-R R34


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    1 5 Отговор
    Нещо като нищо. Достатъчно добри са за да направят нещо ново а не да копират.
  • 2 Хаджи Генчо

    19 0 Отговор
    В Тайланд е така! Гледаш жена, пипнеш мъж! Тунинг отсекъде.
  • 3 Японеца

    5 5 Отговор
    GTR 34 има в мобилето за 17 000лв! Къде дават половин милион, да го препродам? Ще черпя!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.