15 Февруари, 2022 11:24 2 409 2

Десетки G-Klasse в осемминутен филм за вампири (ВИДЕО)

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • реклама-
  • филм-
  • вампири
Десетки G-Klasse в осемминутен филм за вампири (ВИДЕО) - 1

Осемминутен късометражен филм, наречен Immortal Love x G-Class, се появи в канала на Mercedes-Benz в YouTube. Главни действащи лица са вампири и всъдеходи. Филмът за любовта беше насочен към 14 февруари, както и към откриването на онлайн пространството G-Class Private Lounge за феновете на легендарния всъдеход. Темата за безсмъртието не е избрана случайно: G-класата е на конвейера повече от 40 години.

Късометражният филм е поредната модерна интерпретация на Шекспировата „Ромео и Жулиета“, но с щастлив край: във финала двамата главни герои са заедно, въпреки враждебната среда. Това е и скъпа реклама за Mercedes-Benz G-Class - във филма има няколко десетки SUV-та.

Десетки G-Klasse в осемминутен филм за вампири (ВИДЕО)

Представители на марката Щутгарт нарекоха автопарка, сглобен за филма, „уникален актьорски състав, който обединява всички десетилетия и моделни линии“. Лентата за пореден път набляга на „оцеляването“ на емблематичния модел, а също така и на слогана му - По-силен от времето.

Десетки G-Klasse в осемминутен филм за вампири (ВИДЕО)

Клубът на вампирите е препратка към онлайн пространството G-Class Private Lounge за феновете на всъдехода, където можете да изтегляте тематични тапети, мелодии, филтри и други. Всеки може да се регистрира в него, но достъп до форума ще имат само собственици на Gelandewagen, които са посочили VIN номера на своята кола.

В същото време в края на януари стана известно, че Mercedes-Benz спира да приема поръчки за G-класата и то за дълго време - поне до четвъртото тримесечие на 2024 г. Това решение е взето от компанията поради голямото търсене, с което производствените мощности не могат да се справят. Вижте филма.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    4 1 Отговор
    ако съм им шеф на маркетинг отделя някой да е излетял с 200 до сега