23 Февруари, 2022 11:53 12 668 13

Учебните коли в Дубай – G-Klasse, Range Rover, Cayenne и други (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • дубай-
  • porsche-
  • cayenne-
  • range rover-
  • tesla model x-
  • tesla

Когато си милионер, можеш да си позволиш да се учиш на всякакви коли

Учебните коли в Дубай – G-Klasse, Range Rover, Cayenne и други (ВИДЕО) - 1

Наскоро ви информирахме, че лекарите в Дубай ще използват за линейка хиперколата Lykan HyperSport, чиято цена достига 3 милиона евро. През годините сме ви показвали още Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador и други подобни коли, които служат на полицията, а сега ще ви запознаем и с учебните коли с които милионерите и техните близки изкарват свидетелството си за управление.

Учебните коли в Дубай – G-Klasse, Range Rover, Cayenne и други (ВИДЕО)

Учебният център за милионери е показан във видео на Supercar Blondie, където приятелката на един от водещите изкарва няколко часа. Във видеото могат да бъдат забелязани учебни коли като Mercedes G-Klasse от последните две поколения, различни Porsche-та, Tesla Model X, Range Rover Sport, Mercedes C-Klasse и други подобни возила.

Учебните коли в Дубай – G-Klasse, Range Rover, Cayenne и други (ВИДЕО)

Това не е единственият плюс, който „учениците“ там получават, обаче. Те имат на свое разположение VIP вила, където да вземат листовките си, както и специален симулатор на който да се упражняват преди да излязат на улицата. От центъра обещават още получаване на книжката в рамките на една до две седмици, както и транспорт от и до вкъщи с луксозен автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това са

    17 5 Отговор
    Конфискувани коли !!!!!!!! А това РУСОТО Дубайка ли е ????????, приказния живот малко илюзия ИДВА. ама карай !!!!!

    Коментиран от #3, #11

  • 2 АкълТрябва

    25 3 Отговор
    Акъл трябва, не пари за скъпо коли. Странно, че в днешно време точно хората без акъл имат много пари: но такива времена са сега :) Алчността е по-важна от акъла.

    Коментиран от #5

  • 3 ДискоТека

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това са":

    Отиди в дубай в най-обикновенна дискотека: 98% от момичетата там са с една единствена цела, да изкарат някой долар за вечерта. Поради тази причина даже има заведения където момичетата плащат вход: защото видиш ли там ще изкарат най-добрите пари. Мъжете не плащет вход, защото така или иначе ще платят на момичетата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 симо

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "АкълТрябва":

    Това съществува в България хората във развитите страни не робуват на лукса както е тука. Направил някоя мръсна далавера веднага си купи за 200 000 евро кола и скъп часовник.

    Коментиран от #6

  • 6 Мхм

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "симо":

    Верно ли Безос Гейтс Брансън Мъск скъпи яхти имения и частни самолети.

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Сравняваш

    17 3 Отговор

    До коментар #6 от "Мхм":

    Да ама това са хора работили 20-30г, за да успеят, не родния Иванчо, продал нивата на баба си и си купил Гега с китайски гуми, щото няма пари

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Мхм

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сравняваш":

    Мани иванчо Иеанчо купува втора ръка гега я виж арабските шейхове кво правят.А Дубай Катар и тн се водят за развити държави.
  • 9 Не слагай всички под един знаменател

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мхм":

    Илон Мъск има самолет, но няма яхта, разпродаде всичките си имения и към момента живее под наем в сглобяема къща за 50 хиляди долара и въобще не му пука какво мислят останалите по въпроса.

    За разлика от безос, който си е поръчал яхта за половин милиард, която е толкова голяма, че за да излезе от корабостроителницата в открито море, трябва да разглобят моста в един град, за да може да мине оттам.

    Коментиран от #13

  • 10 Ти да видиш!

    2 2 Отговор
    Първоначално помислих, че сте направили грешка, защото блондинката реално е собственик на канала, а не приятелка на водещия. В крайна сметка се оказа, че това е някаква съвсем друга блондинка. Ето я "оригиналната", която преди по-малко от седмица получи собствената си гега и определено няма нужда от уроци по шофиране.

  • 11 Дафта

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Това са":

    "Това русото" е австралийска милионерка, от тези дето ти никога няма да ги видиш дори.
  • 12 Дафта

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сравняваш":

    Ти вЕрваш ли си като ги говориш тези неща? Като не разбираш вземи поне прочети що е то "борсов милиардер" или "сламен човек" и ще ти светне, че единственото което е реално при тях са милиардните им кредити.
  • 13 Дафта

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Не слагай всички под един знаменател":

    Така звучи официалната версия по легендата му! Дефакто тече "преструктуриране" на компанията, при което реалните му собственици си прибират парите преди "корекцията" на борсата. Ако не си чул, заради това дори убиха жената на реалният създател и притежател на патентите на Тезла, която апропо беше българка! Казваше се Boryana Dineva - Straubel.