Last news in Fakti

5 Март, 2022 13:07 5 071 8

Въпреки кризата с доставките, Mercedes представи специална G-Klasse

  • mercedes-benz-
  • mercedes-
  • amg-
  • g63-
  • g500-
  • g-klasse

Edition 550 ще бъде налична само в САЩ

Въпреки кризата с доставките, Mercedes представи специална G-Klasse - 1

Mercedes изпитва затруднения с доставките на G-Klasse в Европа и докато тук чакаме да видим фейслифта на модела в следващите месеци, то в САЩ се появи специална версия на всъдехода. Edition 550 ще бъде ограничена в тираж от едва 200 броя, всеки от които ще се предлага единствено в три цвята.

Въпреки кризата с доставките, Mercedes представи специална G-Klasse

Jupiter Red като този който виждате на снимките най-вероятно ще е най-избиран сред клиентите, които все пак ще имат възможност да избират още между сиво и бяло с интересните наименования – Arabian Gray и Moonlight White.

Въпреки кризата с доставките, Mercedes представи специална G-Klasse

Специалната версия се отличава с брони, арки на калниците прагове, лайсни и други екстериорни елементи в черен цвят, заедно със същия цвят джанти. Означения Edition 550 също могат да бъдат намерени на няколко места в екстериора. Интериорът е комбинация от двуцветна кожа и „диамантени“ шевове, комбинирани с карбонови акценти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    8 12 Отговор
    Руските мутри няма с как да платят.

    Коментиран от #2

  • 2 Sieg

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    А ние в БГ хем в ес , хем в нато и ние нямаме. 😃 иначе коментираш в Русия кво може и кво не.
  • 3 Някой

    5 17 Отговор
    Риснаците вече ще я гледат само на снимка
  • 4 Бойко Борисов

    9 3 Отговор
    Е такава джипка ше си зема, а вие мишленца само ше зяпате...
  • 5 чалга и Моцарт обичам

    5 5 Отговор
    Манкалседес са пред фалит та тая само на картинка ама така е в Метасвета на Зукербергер ще имате нещата само виртуално
  • 6 Путин от Банкя

    1 3 Отговор
    Ооо вземам я, оная Шкода вече не я издържам, като свикнеш веднъж с джипки връщане нема, само некой колега/мутра да не ми завиди, че става страшно.
  • 7 оня с коня

    2 2 Отговор
    Дори и да ги имах парите ПОДАРЕНИ,никога не бих си купил такова грозновато Сандъче.То обаче и не е направено за такива като мене,а за Хора които искат да демонстрират Финансовото си положение и да бъдат обградени с нужното внимание там където трябва.Колкото до поговорката че По дрехите посрещат,по Акъла изпращат,тя доста отдавна е променена и "посрещането" става според Колите.
  • 8 Ти да видиш!

    0 0 Отговор
    Не виждам къде са редовните мрънкачи, който се оплакват колко е закъснял пикапа на Тесла, за който дори и завод няма все още нито са сигурни дали ще могат да изчистят проблемите с производството защото, такъв не е произвеждан досега, а не искат да коментират, че ако сега си поръчаш джи класа, ще трябва да чакаш до 2025 година за да я получиш и то по данни от преди войната, а предвид ситуацията може и по-късно.

    Неслучайно втора употреба гега вече струва повече от новата.