Last news in Fakti

31 Май, 2022 16:28 11 117 5

BMW прави промяна в легендарната си емблема

  • bmw-
  • m performances-
  • ix-
  • m3-
  • m4

M цветовете ще бъдат заменени от черно със златисти очертания

BMW прави промяна в легендарната си емблема - 1

Както вече няколко пъти сме ви споменавали, BMW M празнува своята 50-годишнина през тази година и от спортното подразделение на германската марка обявиха важна промяна. Тя е свързана с легендарното трицветно лого на M моделите, които вече ще получават емблема с нови цветове.

BMW прави промяна в легендарната си емблема

До сега всички модели от M дивизията на BMW получаваха традиционната буква, придружена от три наклонени линии със светло син, тъмно син и червен цвят. Тези цветове вече ще бъдат заменени с по-семплото черно, комбинирано със златисти очертания. Новата емблема вече дебютира при най-мощното към момента BMW iX M60, а от BMW обещават да го видим и при XM, който трябва да дебютира скоро.

BMW прави промяна в легендарната си емблема

Въпреки, че променената емблема вече ще бъде поставяна на новите спортни модели, то не всички от тях ще я получат. От BMW казват, че тя ще бъде поставяна единствено на модели от ново поколение с изцяло нови платформи. Така например М3 и М4 ще запазят стандартните трицветни ленти, придружени от буквата М.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър

    10 1 Отговор
    Само черно за псевдо ганКстери
  • 2 Ужас

    5 0 Отговор
    Ще ни правят джендъри с тези емблеми.
  • 3 М113

    11 0 Отговор
    На къде отива този свят ??? Новото C63 с 2-ка мотор.От BMW не бяха бъбреци и сега да си пребат така емблемата...

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 М113 430 4 матик

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "М113":

    За съжаление парата диктува и е подплатена политически. Ако искаш да нямаш проблем с нещо - направи го политика и си цар. В наши дни не смееш да се качиш на по нов осмак защото те оставя на пътя още преди 200 000 км. А осмак се водеше вечност и мощ. Сега е само мощ но ден до пладне. И интересно че всички производители успяват да направят еднакво ненадеждни машини. Ще е интересно след време когато ще трябва да сляза от м113 не защото той ме е оставил а защото искам да го сахраня за пенсия някой ден. Уважавам БМВ и АУДИ много и като гледам какво се случва с 3 те производителя направо ми се реве...