19 Юли, 2022 10:03 3 012 2

Chevrolet Blazer EV дебютира с 557 конски сили и специална версия за полицията

  • chevrolet-
  • blazer-
  • blazer ev-
  • полиция

Колата ще се предлага с 4х4, предно и задно задвижване

Chevrolet Blazer EV дебютира с 557 конски сили и специална версия за полицията - 1

Няколко месеца след анонса на електрическия Chevrolet Blazer, американската компания официално отбеляза дебюта на един от най-интересните си модели за тази година. Колата пристига с атрактивен дизайн и с разнообразни варианти. От Chevrolet обещават максимален пробег от 515 километра, както и версии с предно, задно или задвижване на четирите колела.

Все още няма пълни подробности около моделите, но знаем, че върховият Blazer EV SS разполага с 557 конски сили и 879 нютона максимален въртящ момент. Ускорението от 0 до 100км/ч отнема по-малко от 4 секунди, а зареждането позволява до 190kW зареждане на подходящите за това станции.

Blazer EV ще се предлага в няколко нива на оборудване, като те ще се различават по джантите в размер от 19 до 22 цола, както и черните елементи по предната решетка, LED светлините в предната част и светещата емблема. През 2024 година ще бъде показана и версия за полицията, която ще е базирана на най-мощната модификация с подобрен интериор и най-голямата налична батерия.

В интериора можем да открием 17.7-инчов дисплей споделящ общ панел с 11-инчов екран пред водача. В зависимост от нивото на оборудване клиентите могат да избират различни материали и цвета за седалките и таблото, както и различен набор от екстри. Серийно колата пристига с много системи за безопасност, включително система против челен сблъсък, система за защита на пешеходци и други.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    4 0 Отговор
    Страхотен интериор. Изглежда много обещаваща кола.

    Коментиран от #2

  • 2 Про100 100

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    С тоя телевизор ли точно по средата?