Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 10:43 2 203 2

Ето го новото (китайско) Aveo на Chevrolet

  • chevrolet-
  • aveo

Четвърто поколение беше представено в Мексико

Ето го новото (китайско) Aveo на Chevrolet  - 1

Възроденият модел ще бъде пуснат в продажба в съвсем близко бъдеще, като подробности за новия продукт бяха разкрити на официалния сайт на General Motors. От тях става ясно, че новият Chevrolet Aveo е разработен в китайското подразделение на General Motors Wuling.

Ето го новото (китайско) Aveo на Chevrolet

Именно в Китай започва и производството на бюджетния модел. На първия етап ще стартират продажбите в Азия и Америка, а в Китай колата ще се продава под името Wuling.

Ето го новото (китайско) Aveo на Chevrolet

Хечбекът Chevrolet Aveo беше разсекретен преди време, а сега освен официалното му представяне, компанията показа и версията седан. От снимките се вижда, че дизайнът на автомобила е станал по-строг и солиден - с широка радиаторна решетка, извита линия на прозореца, продълговати фарове и по-стилни стоп светлини.

Ето го новото (китайско) Aveo на Chevrolet

Интериорът на Chevrolet Aveo 2023 е с подобрено покритие - тапицерията е станала по-добра, а превключвателите на централния панел са покрити с лакирана пластмаса. Основната конфигурация е с по-богато оборудване и вече включва осеминчов сензорен дисплей, камера за обратно виждане, сензори за паркиране и 6 въздушни възглавници.

Ето го новото (китайско) Aveo на Chevrolet

Първоначално всички автомобили от четвъртото поколение на Chevrolet Aveo 2023 ще бъдат оборудвани с 1.5-литров бензинов двигател с мощност 99 к.с. Ще се предлагат версии с шестстепенна механична скоростна кутия и с вариатор.

Ето го новото (китайско) Aveo на Chevrolet


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема ДРЕБНИ ДА ти върна😡

    6 1 Отговор
    ЕДИНСТВЕНАТА КОЛА
    С ЖЪЛТ ЦВЯТ
    ГОТОВА ЗА ....„БАКШИШ”🚖🚖
  • 2 Авео 2011

    3 1 Отговор
    Аз карам второто поколение Авео 1.2 мотора на газ и съм супер доволен от мъника.По-хубаво вози от предишната ми кола.