Last news in Fakti

14 Август, 2022 12:00 2 496 6

Под пресата: Как пет автомобила стават с размерите на един (ВИДЕО)

  • преса-
  • автомобили
Под пресата: Как пет автомобила стават с размерите на един (ВИДЕО) - 1

Гледането на разрушаването на автомобили е изненадващо релаксиращо за някои и доста болезнено за други. Особено ако интересна или рядка кола изведнъж се окаже под пресата. Във видеото, което ви показваме няма музика или каквото и да било обяснение - само звук на стържещ метал.

Колите просто се нареждат една върху друга и се смачкват. Независимо как приемате такова действие, то е наложително при преработката на старо коли. В клипчето се вижда как Ford Tempo, Dodge Daytona Ford Thunderbird и след това Oldsmobile Cutlass, Dodge Neon и Ford Escort с Plymouth Sundance стават на купчина компресиран метал.

Болезнено за феновете е пресоването на един екземпляр от модел, от който са произведени само 1400 блойки. Това е Buick Skyhawk Road Hawk в специално издание с пакет за екстериорен стил. Уви, няма начин да се възстанови този Skyhawk - интериорът е разкъсан на парчета, панелите на каросерията са счупени, всичко е ръждясало ... Вижте всъщност за какво става дума.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мда

    3 3 Отговор
    Поредната глобалистка статия за мамаляване на автомобилите.
  • 4 сесесере

    1 1 Отговор
    Приличат на руски танкове.
  • 5 Край

    5 0 Отговор
    Нищо им няма. Така по лесно ги караме на Дупница и Горубляне. Нов внос. Дупнишките танекеджии са факири могата да ти направят бенли от ламарина за улуци.
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Но нямало било достатъчно силна преса, която да щампова дъното на Тесла.