Last news in Fakti

15 Август, 2022 10:20 6 026 4

Ето как ще изглежда новата Е-класа на Mercedes - появиха се първите изображения

  • mercedes-benz-
  • e-klasse-
  • ново поколение

Външният вид на бъдещото поколение на Mercedes E-Klasse бе разкрито от патентни снимки

Ето как ще изглежда новата Е-класа на Mercedes - появиха се първите изображения - 1

Няма революция в дизайна: по отношение на стила, новата E-класа е много подобна на по-малкия модел C-Klasse, който смени поколенията миналата година. Освен това от патентните изображения става ясно, че радиаторната решетка на предстоящата E-Klasse е с по-сдържани форми и изглежда визуално по-малка.

Ето как ще изглежда новата Е-класа на Mercedes - появиха се първите изображения

Преди време от компанията заявиха, че подобно на флагмана при електрическите автомобили на марката - EQS , моделът E-Klasse трябва да получи прибиращи се дръжки на вратите. Но сега, в патентните изображения виждаме версия с конвенционални дръжки.

Ето как ще изглежда новата Е-класа на Mercedes - появиха се първите изображения

С промяната на поколенията моделът ще нарасне по размери, а задният надвес ще стане по-голям. Засега за техниката се знае само, че повечето от модификациите ще бъдат хибридни, а версиите с V8 двигатели с вътрешно горене ще изчезнат от гамата. Премиерата на новата E-Klasse на Merecedes трябва да се състои в края на тази или началото на следващата година.

Ето как ще изглежда новата Е-класа на Mercedes - появиха се първите изображения


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    26 4 Отговор
    Как, как - като новият Хюндай.
  • 2 Панта

    9 8 Отговор
    отпред е като Волво
  • 3 мале-мале

    9 4 Отговор
    Че то и Мерцедес вече станаха коли шир-потреба.
  • 4 така е

    2 5 Отговор
    Те са ширпотреба от поне 20 години на двойна и тройна цена.Но това положение е заради двуногите "почитатели" и "ценители".Положителна тенденция има в дизайна от последните 2-3 години.Преди това бяха отчайващо грозни,непропорционални,с безмислени елементи.Сега са като матрьошки.Различават се по броя светодиоди във фаровете.Нямат голям дизайнерски потенциал немските марки.А интериорът на всички МБ модели е отвратителен.
    Тези кръстосани таблети ще бъдат до време.Двуногите ще се възпротивят в един момент.Същото ще стане и с абсурдното неоново осветление.