Last news in Fakti

19 Септември, 2022 09:47 8 595 12

C-класата на Mercedes заприличва все повече на S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • c-klasse

Разкрити са подробности за новия Mercedes-Benz C 300 2022 г

C-класата на Mercedes заприличва все повече на S-Klasse - 1

Mercedes-Benz C 300 от 2022 г. прилича повече на S-класа, отколкото който и да е от своите предшественици. Заедно с новото оборудване той получи изцяло нов интериор и екстериор.

Новият C 300 се предлага в три различни варианта, но всички споделят един и същ двигател и трансмисия. Той произвежда мощност от 255 конски сили, а задвижването на задните колела е стандартно, но се предлага и задвижване на всички колела.

Експерти от марката, направили първите му тестове, твърдят, че колата е изключително надеждна. Разбира се, почти новите гуми Pirelli P Zero имат нещо общо с това, но определено системата AWD вдъхва още повече доверие.

Експертите споделят още, че не са имали никакво влошаване на качеството в сравнение с по-старите автомобили на марката през седемте дни на тестове на C 300. Защото има много мнения, че Mercedes-Benz прави автомобили с по-ниско качество от преди.

В допълнение към Advanced Driving Assistance Package (ADAP) няма пакет Plus. За C 300 е добавен активен асистент за мъртвата зона, активен асистент за аварийно спиране, активен асистент за смяна на лентата, активен асистент за поддържане на лентата, активен асистент за ограничаване на скоростта и много други технологии, заимствани директно от S-Klasse..

В сравнение с по-старите модели на Mercedes-Benz, той е много по-напреднал. Например по време на работата с колата експертите споделят, че не са имали нито едно фалшиво предупреждение.

Освен това функции като активен асистент за смяна на лентата са наистина впечатляващи. Експертите също оцениха усъвършенствания круиз контрол с функция за спиране и стартиране.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 3 Отговор
    тесетирет 🤔🤔🤔🤔
  • 2 афганец

    10 2 Отговор
    Мечтата на руснака
  • 3 Патурко

    9 9 Отговор
    Продажните мисирки лъжат ли лъжат! Те самите карат някакви дръгели на по 20 години, но упорито се мъчат да лъжат всички за новите боклуци сътворени от всички марки! Толкова са зле че тярвба да си ментално увреден за да купуваш сега нов автомобил сглобен с каквото им падне, поради липса на основни качествени компоненти, само и само да го продадат за печалба! И това не е само при магарцедеса ....
  • 4 обратното

    20 7 Отговор
    По-скоро S-класата е заприличала на C-класа.
  • 5 жоро уудстока

    19 11 Отговор
    Желязно правило в живота ми е "око да види,ръка да пипне".Ако не съм имал "Мерцедес",нямаше да коментирам.Имам "С"-класа,синът ми има новата "А"-класа,скоро тествах "ЕQS"-невероятен прогрес!Пожелавам на всеки автомобил от тази марка!А сега е есен и гроздето узря...
  • 6 Макрон

    7 2 Отговор
    Чел съм коментари на "разбирачи", че винаги МБ са целели Це класата да бъде малка Ес-ка, вярно ли е, не е ли, не знам.
    Инак силно ми се иска някой ден да притежавам някоя Ес-ка, ама дали ще стане...

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Японеца

    5 3 Отговор
    Нормално, гледат от другите немци! А1.2.3.4.5.6.7.8, всичко еднакво с разични стопове и фарове.
  • 10 Пешо

    4 0 Отговор
    Ако не се продават евтини модели в големи количества, големи луксозни няма да има
  • 11 Кибика

    5 6 Отговор
    И с двигател на Рено

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.