Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 10:44 2 525 3

Volkswagen обяви важни новини за бъдещето на Golf

  • vw-
  • volkswagen-
  • golf-
  • id.3

Девето поколение на модела ще има

Volkswagen обяви важни новини за бъдещето на Golf  - 1

По-рано тази година от Volkswagen съобщиха, че бъдещето на Golf не е сигурно и разработката на деветото поколение на модела все още не е започнала. Комбинацията от строги мерки за автомобилите с ДВГ и плановете за електрификация поставиха бъдещето на популярния модел на картата, но ето, че от Volkswagen вече са взели крайно решение.

Ново поколение на хечбека ще има и то ще се появи през следващите години, но не и в типичната си форма. От Volkswagen обясниха, че новият Golf ще бъде характеризиран повече като Golf Plus и ще се позиционира под електрическия ID.3.

Всъщност именно ID.3 се очакваше да наследи Golf и ако всичко върви по план, то изглежда от Volkswagen искат да отделят двата модела, като поставят ID.3 в по-горния сегмент.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    10 2 Отговор
    А бе спомняте ли си преди едно 10-15 години българските афтожурналя наричаха Голфа Кралят и Императорът.
  • 2 Никито уе

    12 0 Отговор
    Ако го направят електрически, ще стане вътрешен канибализъм. Явно фалве им е приоритет електричките, и жертват от към качество гоуфо. Гоуфо не е лоша кола, даже е иделната среда. Само тия дето го карат, някой от тях, му вадят лош имидж, щот си мислят че карат ф1 булит, със 10 лепенки на капака, гърне да дуе и т.н. Но да гледаме с рабиране и съчувствие, щот всеки е бил млад и 1ви на светофара :)
  • 3 Дфен

    4 1 Отговор
    Новото ще бъде нова миризма в салона.