Last news in Fakti

19 Декември, 2022 17:39 1 797 10

Volkswagen очаква още по-трудна 2023 година

  • vw-
  • volkswagen-
  • 2023 година

Финансовият директор на компанията изказа своята прогноза

Volkswagen очаква още по-трудна 2023 година - 1

Главният финансов директор на Volkswagen Group Арно Антлиц заяви, че очаква следващата година да бъде “ още по-предизвикателна ”, тъй като инфлацията и влошаващите се икономически перспективи намаляват в търсенето.

Антлиц заяви това в интервю пред Bloomberg, като изказа мнение, че VW ще трябва да подобри производителността си и да намали постоянните разходи, тъй като автомобилният производител не може напълно да покрие растящите разходи за суровини и енергия.

Antlitz заяви, че VW все още има поръчки, които ще покрият продажбите през първата половина на следващата година. VW също е под натиск да обърне внимание на своите електромобили, които бяха поразени от вътрешни раздори и закъснения на софтуера, които отложиха премиерата на ключови модели на Audi и Porsche.

Изпълнителният директор Оливър Блум преоценява някои от стратегиите, заложени от предшественика му, който настоя за проекти с амбициозна скорост в опит да настигне Тесла.

Сред най-належащите задачи е отстраняване на проблеми в софтуерното подразделение Cariad, където неуспехите накараха VW да забави ключовия проект за електрически автомобили Trinity с поне две години.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    4 1 Отговор
    В Перник не мислят така,където Гоуфо е на почит.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А пък

    5 1 Отговор
    2024 ще е в Америка, . тииииииииииййййййййт
  • 4 Ти да видиш!

    8 2 Отговор
    Бяха си поставили за цел да настигнат Тесла през следващата година, ама го отложили още две години.

    Като целта беше да настигнат продажбите на Тесла есла за 2020 година около милион бройки. Тесла дали ще стои да ги чака да бъде настигната?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ивелин

    5 2 Отговор
    Ако VW остави тая работа на другите ще направи добре защото електрониката им е нула- проблемна при новите коли произведени след 2005 Еuro-4 50 x 50 Sofrware -Hardware. При електрическите особено при хибридните Немските са трагедия защото е много сложен целият горивен и преходният между двете системи- процес който всеки моменt се променя даже при Японските имат проблеми въпреки че Тоyota близо от 20 години както произвеждаt хибридни коли....
  • 7 Бъдете джендърмени и го местете

    9 0 Отговор
    както ви доди!😁Ако фалират ще е бонбон заедно със шкода, ауди и сеат на доста хора изтупаха джобовете в сервизите.😂 Със пластмасовите си двигатели, скапани скорости и др.

    Коментиран от #8

  • 8 Джен!😁!😁!😁!😁

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бъдете джендърмени и го местете":

    И тези излъчват радиация гама лъчи и електромагнитно излъчване точно върху топките на шофьорите!😁

    Истинските мъже дишат бензин, лепило и други подобни!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Меркел с бурка

    4 0 Отговор
    Загиващ VW, все по лоши и чупливи автомобили, дали поканените от Меркел ги сглобяват???