Last news in Fakti

6 Януари, 2023 11:16 3 485 9

Новият Tiguan се показа без почти никакъв камуфлаж

  • vw-
  • volkswagen-
  • tiguan

Кросоувърът ще дебютира през тази година

Новият Tiguan се показа без почти никакъв камуфлаж - 1

Volkswagen тества следващото поколение на Tiguan от близо година и кросоувърът вече преминава през последните изпитания. Кадри на AutoExpress ни разкриват как ще изглежда популярният SUV при дебюта си по-късно тази година като е лишен от почти всякакъв камуфлаж.

Въпреки, че на пръв поглед липсват камуфлажни елементи, те могат да бъдат забелязани около фаровете, решетките и броните, които са покрити със специални стикери, които да прикриват тяхната форма. Очаква се новият модел да разполага с по-тънки фарове, като подобно нещо ще се случи и при решетката. Предната броня вероятно ще е подобна на тази при ID. Моделите.

Що се отнася до задвижването, новият Tiguan вероятно ще запази голяма част от предлаганите двигатели към момента. Вероятно ще видим повече хибридни опции, а в близко бъдеще гамата ще бъде допълнена и от изцяло електрическа версия на модела, която през следващото десетилетие ще е и единствената предлагана на пазара.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 1 Отговор
    фаровете бмв е60
  • 2 Мексо

    21 2 Отговор
    Време е инженерите на Народният автомобил да прекратят жалките си усилия за още производство на недоразумения. Като бивш собственик на купени два чисто нови автомобила от тях казвам никога повече...

    Коментиран от #8

  • 3 Естет

    15 2 Отговор
    нещо ми грознее
  • 4 Механик

    8 1 Отговор
    Някога автомобилите имаха собствена душа и автенточност. Тогава имаше за какво да се маскира автомобила преди премиерата му.
    Сегашните си приличат един на друг. Какво да му криеш на такъв автомобил? Все едно да криеш новия Самсунг или Айфон?! Ми те си приличат на външен вид като две капки вода. какво да му откраднеш от дизайна? Заоблените ръбове ли или това, че когато ти е в джоба, никога не знаеш кое му е "горе" и кое "долу" на телефона?
  • 5 Наблюдател

    9 2 Отговор
    Дърварско произведение на немци за немци. По света има вече много голям избор и през ума ми няма да мине да се забия с VW. Oще им помне олигоффренската реклама на т-рок как всички мало умно зяпат и как за всекиго имали по един трок. Ще имат, разбира се... Мало умниците с пари са на привършване.
  • 6 Пеуник

    13 1 Отговор
    Крупен мистейк! Не е трябвало да махат камуфлажа. С него може би нямаше да е толкова грозен.
  • 7 Ха ха ха

    6 1 Отговор
    Че какъв камуфлаж е нужен на тази германска скучна от десетилетия кола? Нищо ново и раздвижено не се забелязва.
  • 8 Защо..за да муе се набутвам и аз

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мексо":

    Че ходих за 2та литра бензина
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.