Last news in Fakti

5 Януари, 2023 19:01 5 928 4

Изключително рядко Mitsubishi се появи за продажба

  • mitsubishi-
  • pajero-
  • всъдеход

Всъдеходът е един от 139 произведени

Изключително рядко Mitsubishi се появи за продажба - 1

Изключително рядка модификация на Mitsubishi Pajero се появи за продажба във Флорида. Всъдеходът е произведен в точно 139 копия, всяко от което е предназначено за японския пазар и вдъхновено класическите британски коли. През 90-те Mitsubishi решава да копира именно тях поради популярността им, а резултата е това, което виждате на снимките.

По план от Mitsubishi е трябвало да направят 1000 коли, но са произведени едва 139, които в днешни дни се намират доста рядко. Цената на всъдехода е 11 800 долара или около 11 200 евро. С Pajero-то са изминати около 236 хиляди километри, а животът му в Япония е продължил до края на 2022 година, когато е внесен в САЩ.

Разликите са съсредоточени в екстериора, където на мястото на оригиналните светлини са поставени кръгли такива отпред и отзад, а предната решетка продължава вертикално по цялата предница. Арките на калниците са големи, а под тях виждаме и класически джанти с логото на „трите диаманта“.

Под капака на колата работи 1.1-литров двигател с мощност от 80 конски сили, който е свързан с автоматична трансмисия с три предавки и система за задвижване на четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    8 3 Отговор
    Много по-красиво от сегашните недуразумения.
  • 2 От селото

    14 0 Отговор
    1.1 литров двигател 🤔🤔🤔
    ???
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Българин

    4 0 Отговор
    Наистина 1.1 л. двг ?За Паджеро ??